Woning verkopen Liedekerke

Je woning verkopen in Liedekerke? En dat liefst zo vlot en stressvrij mogelijk? Dan neem je het best een makelaar in de arm en liefst eentje die de streek kent. Immo Van Middelem heeft al jaren een kantoor in Liedekerke.

Omdat we huizen, appartementen en andere panden in de streek verkopen, kennen we de lokale markt vanbinnen en vanbuiten. Bovendien hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd, waardoor we snel geïnteresseerde kopers aantrekken.

Snel en succesvol je huis verkopen met Immo van Middelem

Je woning verkopen in Liedekerke verloopt het vlotst wanneer je samenwerkt met een makelaar. Onze grootste troef is je ontzorgen

Werk je samen met een makelaar, dan betaal je die voor zijn diensten. Meestal gaat het om een percentage van de verkoopprijs. Neem vrijblijvend contact op om te bekijken hoe we jouw woningverkoop vlotter kunnen maken.

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Liedekerke?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Je woning verkopen: een stappenplan

Kies je ervoor om je woning in Liedekerke te verkopen met een makelaar, dan kan je alvast rekenen op zijn expertise en ervaring. De makelaar is er om je te ontzorgen. Zo wordt het verkopen van je huis een veel aangenamer proces.

 Hoe het verkopen van je woning verloopt en wat je kan verwachten, ontdek je in ons stappenplan.

1. De juiste prijs bepalen

De eerste stap en misschien wel de belangrijkste. De juiste vraagprijs stelt zowel jou als de koper tevreden. Belangrijk is om een eerlijke, correcte prijs te bepalen. Bij Immo Van Middelem krijg je een gratis waardebepaling. We houden rekening met verschillende factoren en gaan zo objectief en realistisch mogelijk te werk.

2. Documenten in orde brengen

De verkoop van je woning gaat gepaard met enkele verplichte documenten, attesten en certificaten. Andere documenten zijn vooral aangeraden om de koper een zo volledig mogelijk beeld te geven. Die documenten moeten aangevraagd worden. Daar helpt de makelaar je bij, zodat je zelf zo min mogelijk administratieve zaken hoeft te regelen.

3. De woning koopklaar maken

Een gezellige woning nodigt uit! De juiste foto en sfeer kan een potentiële koper over de streep trekken om een bezoek te plannen. Maak je woning dus verkoopklaar. De makelaar neemt mooie, overzichtelijke foto’s. We gebruiken professioneel materiaal, zodat je woning er op z’n best uitziet.

4. Woning promoten

De foto’s moeten het juiste publiek bereiken. Daarom promoten we je woning via gerichte kanalen. Geïnteresseerden kunnen bij ons meer info en een rondleiding verkrijgen. We tonen ze alle troeven van je woning. Bij een bod ondersteunen we je bij het onderhandelen.

5. Verkocht in en aan Liedekerke!

Kom je tot een akkoord met de koper? Top! Onze samenwerking eindigt nog niet meteen. We blijven je bijstaan tot de verkoop volledig afgerond is. We klinken ten slotte nog even om ons avontuur samen af te sluiten én om je proficiat te wensen met de start van een nieuw avontuur.

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Liedekerke?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Snel en succesvol je huis verkopen met Immo van Middelem

De snelste manier om je woning in Liedekerke te verkopen is door samen te werken met een immokantoor uit Liedekerke, zoals Immo Van Middelem. We zijn een betrouwbare, professionele makelaar met veel ervaring in de streek. Dat geeft ons net dat streepje voor dat leidt tot een succesvolle verkoop. Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

- Stap 1 -

Stelt u uw eigendom te koop of te huur?

- Stap 2 -

Type pand?

- Stap 3 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 4 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

Opperstraat 42, 1770 Liedekerke

Wij verkopen ook wongingen in Dilbeek en Ternat.