Getuigenissen

Uitermate tevreden met de geleverde diensten. Een aanrader voor al wie zijn/haar huis verkoopt/verhuurt.
Sacha V. - juni 2024
Ik ken de mensen bij Immo Van Middelem, omdat ik zelf architect ben, en heb daarom voor de verkoop van mijn pand voor hen gekozen. Een goede keuze, want bij de eerste visite kregen we meteen de vraagprijs, wat fantastisch is natuurlijk. Annelies was ook altijd snel en helder in haar communicatie, en ze hebben me ook enorm veel geholpen met de administratie, door bijna alles te doen. Uitstekend dus!
Chris Victor Rita H. - juni 2024
Annelies en Dirk zijn twee zeer bekwame vastgoedmakelaars. Zij doen er alles aan om het huis zo snel als mogelijk te verkopen. Altijd beschikbaar bij vragen bij de verkoop. Van Middelem is zeker aan te raden om uw vastgoed te verkopen.
Rik V. - juni 2024
Zeer correcte en stipte opvolging door Dirk Van Roy! Vriendelijk, en met grote kennis van zaken!
Hugo, Anna, Marcel D. - mei 2024
Ik ben zeer tevreden over de service van makelaar Bianca van Immo van Middelem. De verkoop van mijn pand is vlot verlopen, en ik vond het ook zeer prettig dat ik zelf niet al te veel hoefde te doen.
Jonas D. - mei 2024
Mooie opvolging, wordt bij elk bezoek op de hoogte gehouden. Heel leuke samenwerking.
Régis D. - mei 2024
Ik ben enorm tevreden over Immo Van Middelem. Hun aanpak, het luisterend oor dat ze bieden en de tijd die ze nemen om het huis te leren kennen, zijn indrukwekkend. Alle papierwerk en notariële zaken werden naadloos afgehandeld. Na een grondig overleg kwamen we samen tot een realistische waardebepaling. Hier ben je geen nummer. Op de verkoopdag gaven ze ook een uitstekende uitleg. We kwamen met hen in contact toen we een nieuwe woning bij hen kochten. Ze zijn absoluut aan te bevelen.
Allan V. - april 2024
Professionele aanpak vanaf het begin tot einde van de opdracht, geen onaangename verrassingen. Bianca Mortier is altijd beschikbaar en behulpzaam.
Jean-Pierre S. - april 2024
Prachtige mensen die je van begin tot eind helpen. Wij zijn fan! En we raden ze aan!
Christine M. - april 2024
Beloftes nagekomen, snel verkocht en binnen de gewenste prijsklasse. Perfect!
Maureen D. - maart 2024
Na een teleurstellende ervaring met een ander vastgoedkantoor, kwam ik via mijn zus bij Immo Van Middelem terecht. Annelies gaf me meteen een goed gevoel. Ze was altijd bereikbaar en beantwoordde al mijn vragen met geduld en expertise. De verkoop van mijn woning verliep vlot en professioneel. Annelies regelde alle documenten en hield me voortdurend op de hoogte van de vorderingen. Ik ben dan ook enorm tevreden met de service van Immo Van Middelem en Annelies in het bijzonder.
Martine V. - maart 2024
Alles is wel goed verlopen, ze hebben alles perfect kunnen afhandelen en daar ben ik zeer tevreden over!
Bart V. - maart 2024
Ik had het genoegen om met Janick te werken en ik kon niet meer dan onder de indruk zijn van het niveau van service en professionaliteit die hij bood. Ik zou hem absoluut aan iedereen aanraden, niet zomaar een woning maar een verrijkende ervaring begeleid door een professional die echt om je geeft.
MLK - maart 2024
Samenwerken met Immo Van Middelem verliep over het algemeen goed. Hoewel, de communicatie van Dirk kan misschien wat verbeterd worden. Er was een incident waarbij er verwarring ontstond over een kapotte pomp in de vijver. Dirk dacht dat hij ons hiervan op de hoogte had gesteld, maar dit bleek miscommunicatie te zijn met andere bezoekers. Desondanks was de communicatie over het algemeen redelijk goed.
Brian V. - maart 2024
Uitstekende service bij de verkoop van ons ouderlijk huis, zowel van Yannick als Annelies. Constante opvolging en feedback voor en tijdens de verkoop. De beste optie, een echte aanrader!
Annemarie D. - maart 2024
Alles is perfect verlopen, wij hebben zelf niets meer moeten doen ! Als Dirk een project opvolgt, is alles altijd in kannen en kruiken !
Benny N. - februari 2024
Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met Immo Van Middelem. Het was een zeer vlotte samenwerking en ik kreeg ook altijd snel antwoord op mijn vragen. Ik heb ook het gevoel dat ze zeer correct te werk gingen.
Ludwig L. - februari 2024
"Mr. Dirk Van Roy is een bekwame, ervaren en zeer gedienstige man. Hij heeft zich niets ontzegd en heeft er alles aan gedaan om de verkoop van mijn huis te kunnen realiseren. Hartelijk dank Mr. Van Roy. Ik wens je nog veel succes."
Sabine H. - januari 2024
"Immo Van Middelem heeft mij zeer goed bijgestaan bij de verkoop van mijn pand. Ze hebben de waarde van het pand correct ingeschat en zijn ook al hun beloftes nagekomen. Ik heb contact gehad met Janick en met Annelies, zij waren heel vriendelijk en communiceerden heel vlot."
Marc L. - januari 2024
"Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Immo Van Middelem. Annelies, mijn contactpersoon was heel vriendelijk en communiceerde super. Ik heb absoluut geen klachten."
Devigné D. - januari 2024
"Alles is perfect verlopen, van de eerste tot de laatste minuut. Ze werken zeer professioneel en gedienstig. Al mijn vragen werden beantwoord."
Irena B. - november 2023
"Tot nu toe ben ik heel positief over Immo Van Middelem. Het contact met Annelies is goed, ze geeft veel info en feedback, volgt alles goed op en brengt alle document tijdig in orde dus voorlopig valt er niks te klagen. Natuurlijk is het proces nog niet op zijn einde maar als het blijft hoe dat het nu is mag er van die 8 zeker een dikke 9 gemaakt worden. :)"
Shary T. - november 2023
"De verkoop en de voorbereiding ervan zijn perfect verlopen. Vlotte afhandeling nadien."
Ilse C. - november 2023
"Prima service zowel met Janick als met Annelies! Nu nog een afhandeling naar de akte toe onder andere overdracht van nutsvoorzieningen en alles komt in orde. Prima werk verricht."
Martine V. - november 2023
"We hebben samengewerkt met Dirk Van Roy en zijn zeer tevreden over zijn professionalisme en vriendelijkheid."
Ion A. - oktober 2023
"Janick en Annelies hebben prima werk geleverd in minder dan een maand was ons pand verkocht."
Agnes R. - september 2023
"Uiterst vriendelijk personeel met een professionele en persoonlijke aanpak. Janick en Annelies zijn beiden pro-actief, denken mee met de klant en geven raad zonder opdringerig te worden. Annelies heeft het verloop van de verkoop voortreffelijk begeleid en opgevolgd en heeft hierbij blijk gegeven van veel begrip en geduld. Wij hebben dan ook geen twijfel om hen aan te bevelen bij vrienden en kennissen wat we inmiddels ook hebben gedaan. Ook deze mensen hebben enkel lof voor Van Middelem en dit niet in het minst voor het snelle en tot ieders tevredenheid behaalde resultaat. Zeker in vergelijking met de ervaring die zij eerder hadden met andere immobiliënkantoren. Wij kunnen ons enkel positief uitlaten over Van Middelem."
Jan M. - september 2023
"Dirk was professioneel, vriendelijk en beantwoordde al mijn vragen dus ik ben heel blij met mijn ervaring met Immo Van Middelem !!!"
Abhishek S. - september 2023
"Ik vond mijn samenwerking met Immo Van Middelem zeer positief. Ik had gevraagd voor volledige ontzorging en ik kreeg volledige ontzorging. Heb mij met niet veel moeten bezighouden. Alles was zeer vlot verlopen."
Veronique D. - september 2023
"Super team ! Janick was onze eerste contactpersoon en heeft ons meteen gerustgesteld over hoe het verkoop en vervolg ging verlopen. Zijn tips over hoe we ons huis verkoop vriendelijker konden maken zijn goud waard. ;-) De fotografe met wie Van Middelem werkt heeft prachtige foto’s genomen (en dit zonder wide angle view!) Dirk, die ons geruststelling gaf over een vraag die we hadden op vergunningsvlak. Dan, last but not least, Annelies. Super leuke vrouw! Zij heeft ons huis met veel enthousiasme en professionalisme verkocht. Dit op één bezoekdag! Ik kan jullie Van Middelem alleen maar aanraden!"
Wendy D. - september 2023
"Bij Immo van Middelem ons droomhuis gekocht. Ongelofelijk aangename en professionele samenwerking. Ze hechten enorm belang aan het persoonlijk vlak van het avontuur en niet enkel het commerciële, zoals hun slogan het zegt “de perfecte klik”. Onze makelaar was Annelies, gewoon TOP! Een dikke aanrader zowel voor het kopen als het verkopen van een pand."
Fam. Deceuninck - september 2023
"Door omstandigheden moesten wij zo snel mogelijk ons huis en het huis van mijn ouders in Sint-Martens-Bodegem verkopen. Wij hebben hiervoor beroep gedaan op Immo Van Middelen, die ons van bij de start hun manier van werken hebben uitgelegd. Immo Van Middelem bleek een heel goeie keuze te zijn, want beide huizen waren snel verkocht na enkele bezoekdagen. Wat ons vooral is opgevallen, is de hartelijke samenwerking met zowel de kopers als de verkopers, zodat uiteindelijk iedereen met een goed gevoel de akte kan tekenen. Bovendien is alles tot in de puntjes geregeld, feedback na de bezoekdagen, attesten, notaris, overdracht van de meterstanden en zoveel meer. Wat ons betreft: Een dikke pluim en een aanrader!"
Fam. Knop - juni 2023
"Wij hebben een zeer goede ervaring met Immo Van Middelem. Het eerste gesprek met Dirk was open en vriendelijk maar to the point. De vooropgestelde verkoopprijs stemde overeen met onze verwachtingen en dus was er snel een akkoord om samen in zee te gaan. Het zoekertje op de website was uiterst professioneel. Reeds na de eerste bezoekdag was er een conform bod en de daaropvolgende administratie verliep uiterst correct. Een aanrader!"
Fam. Cornette - juni 2023
"Vakkennis en een persoonlijke aanpak zijn enkele peilers waar dit immobiliënkantoor op steunt. Steeds een pasklaar en correct antwoord op soms complexe vraagstukken. Aanrader!"
Jeroen Hannaert - maart 2023
"Wij hebben gekozen voor Immo Van Middelem omwille van de ervaring met hen. Zij hebben namelijk ook de woning van familieleden verkocht. Deze mensen werken in alle vertrouwen en met kennis van zaken aan hun dossiers. Een degelijke aanpak open en eerlijk naar verkoper alsook naar potentiële koper toe. Concreet in hun afspraken, open en in alle eerlijkheid maken van hen de ideale partner om mee samen te werken. Nog veel succes!"
Fam. Nevens - maart 2023
"De verkoop van mijn woning verliep van begin tot einde perfect en net zoals beschreven bij het introductiegesprek. De communicatie was steeds duidelijk en snel, zo krijg je bijna direct na een bezoek van potentiële kopers feedback van het verloop. Zeker een aanrader !"
Fam. Van Belle uit Ternat - maart 2023
"Prettige samenwerking. Van begin tot einde van de verkoop van je woning wordt alles goed en snel opgevolgd. Een groot pluspunt is de duidelijke communicatie, zo word je bijvoorbeeld na ieder bezoek op de hoogte gebracht van het resultaat en de reactie van de potentiële kopers. Zeker een aanrader wanneer je vastgoed wenst te verkopen."
Tom VB - maart 2023
"Aangename en vlotte samenwerking voor de verkoop en aankoop! Annelies is zeker een topper en zeer vriendelijke dame. Onze beste ervaring qua immokantoren in onze zoektocht naar ons huisje!"
Fam. Van Der Biest - maart 2023
"Wij zijn ook bij andere immokantoren langs geweest voor de schatting van ons ouderlijk huis. Maar het vertrouwen en de professionele aanpak van Dirk Van Roy was er reeds van bij het eerste contact. Goede communicatie, steeds bereikbaar, iemand van zijn woord en altijd even vriendelijk."
Fam. Servranckx uit St.Katherina Lombeek - februari 2023
"De verkoop van je ouderlijk huis binnen een groot gezin, brengt naast de vele praktische beslommeringen ook aardig wat emoties met zich mee. Annelies en Dirk hebben ons, kinderen en ons moeke, bij dit alles goed bijgestaan en hielden daarbij steeds rekening met wat voor ons belangrijk was. Het huis was daarenboven snel verkocht - al na de eerste bezoekdag - en dit aan de door hen geadviseerde en volgens ons correcte prijs. Dit maakt dat wij allen met een goed gevoel dit niet onbelangrijk hoofdstuk hebben kunnen afsluiten."
Fam. Du Bois - februari 2023
"Bedankt Annelies en Dirk voor de aankoop van ons verbouwproject in Itterbeek. Jullie bedienen duidelijk mensen en geen nummers wat wij in het verleden bij andere makelaars hebben gemist. Jullie kennen het pand dat wordt verkocht en op de meeste vragen kregen wij ook dadelijk antwoord, meer specifiekere vragen werden later beantwoord na verder onderzoek. Ook een grote pluim aan de notaris en zijn assistent die jullie ons hebben voorgesteld en die ons dossier van begin tot einde perfect hebben opgevolgd. Wij nemen terug contact op met jullie zodra onze verbouwing in de laatste rechte lijn zit en wij ons huidig huis in Ternat gaan verkopen. Tot snel!"
Fam. Van Wilder - februari 2023
"Zeer professioneel, dynamisch en sympathiek team. Bij het 1e gesprek en contact werd duidelijk uitgelegd waar Van Middelem voor staat en hoe ze te werk gaan. De uitgelegde aanpak beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. Nu kunnen wij beamen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt en het volledig team een top team is. Het volledig plaatje klopt! Afsluiten van het contract, de opvolging van het dossier, bezoeken, feedback en onderlinge communicatie. Zeker een aanrader om hiermee samen te werken. Proficiat Janick, Annelies, Dirk jullie zijn toppers!!!"
Fam. Pleysier - november 2022
"Vriendelijk, professioneel en een plezier om mee samen te werken". 💛 …
Silvie Bonne - juni 2022
"Wij hebben samengewerkt met Immo Van Middelem op basis van mond-aan-mond-reclame en de goede ervaring van andere mensen. We zullen Immo Van Middelem zeker en vast aanraden bij vrienden of familie, het zijn zeer aangename mensen. Altijd bereikbaar en vriendelijk in de omgang. Professioneel bezig met hun vak. Doe zo verder en hartelijk dank !"
Fam. D.W. uit Ternat - april 2022
"Wij hebben Immo Van Middelem leren kennen via mond-aan-mond-reclame. Wij kozen voor hun omdat ze ons snel het nodige vertrouwen gaven en omdat alles vanaf het begin heel duidelijk werd vermeld en uitgelegd. Het team bestaat uit zeer aangename, spontane, vriendelijke en enthousiaste mensen, er wordt geluisterd naar de behoeften van de verkoper. We waren enorm tevreden en zullen jullie zeker en vast aanraden bij vrienden of familie."
Fam. Sarens - Van Walle uit Merchtem - maart 2022
"Immo Van Middelem werd ons via mond-aan-mond reclame aangeraden door een goede kennis. Wij besloten met hen in zee te gaan op basis van de duidelijke uitleg, goede begeleiding en het vertrouwen. Na onze samenwerking zullen we Immo Van Middelem zeker aanbevelen aan onze vrienden en familie indien zij hun huis wensen te verkopen in de regio Dilbeek. Wij vonden de samenwerking zeer vlot, ze waren steeds bereikbaar indien er vragen waren waardoor wij, als verkoper, geen stress van de verkoop hadden."
A.H & S.V. uit Dilbeek - maart 2022
"Wij zijn bij Immo Van Middelem terechtgekomen via onze neef, die in 2018 met hun een woning had verkocht. Wij kozen voor Immo Van Middelem op basis van deze goede recensie. Na onze samenwerking zullen we Immo Van Middelem zeker aanbevelen aan onze vrienden en familie. Alles verliep vlekkeloos, we kregen telkens zeer snel antwoord en de juiste informatie. Ze waren altijd bereid om te helpen. Van ons krijgen jullie een 20/10 ! Doe zo verder, jullie zijn perfect bezig !"
Fam. De Kinder-De Meijts uit Zellik - maart 2022
" Wij kennen Immo Van Middelem van in het straatbeeld, jullie diensten zijn regelmatig zichtbaar te Liedekerke. Voor de verkoop van onze woning hadden we heel wat vragen: hoe pakken we de verkoop aan? Wat kan een Immokantoor ons bieden? Om op deze en een paar andere vragen wat meer toelichting te bekomen hebben we jullie gecontacteerd. Dit eerste gesprek gaf ons vertrouwen en een goed gevoel waarop we besloten met jullie verder te willen werken voor de verkoop van onze woning. Onze samenwerking verliep correct en professioneel."
B.C & E.D. uit Liedekerke - februari 2022
"Wij kenden Immo Van Middelem reeds langer doordat wij regelmatig passeerden aan jullie kantoor te Ternat of Liedekerke, ook zie ik geregeld advertenties passeren op Immoweb. In 2001 hadden we zelf ons huis in Liedekerke aangekocht en waren toen ook wel tevreden, de naam Immo Van Middelem is dus toch blijven hangen bij mij. Ben ook geen fan van te grote kantoren. Het was een fijne samenwerking met jullie, professioneel, wij konden ook steeds met vele vragen bij jullie terecht, jullie regelden ook alle attesten en meer. Bedankt voor alles Dirk en Annelies."
Fam. O. uit Asse - december 2021
"Hartelijk dank voor de snelle en zeer correcte verkoop van ons appartement. Jullie namen alle kopzorgen en alle stress bij ons weg, voor ons is dat goud waard geweest. Dankzij jullie punctuele en efficiënte manier van werken was alles tot in de puntjes in orde. Het enige wat wij moesten doen, is de akte gaan tekenen. Zalig! Blije verkopers, blije koper. Een dikke pluim erbij op jullie hoed! Doe zo voort! Dankbare groeten."
E.H & K.V. uit Dilbeek - november 2021
"Ik heb ondertussen bijna 2 jaar geleden en huis gekocht via Immo Van Middelen. Dirk is zeer professioneel en behulpzaam. Zelfs na het tekenen van de akte kon ik nog terecht bij hem met mijn vragen. Je bent geen nummer bij Immo Van Middelen en alles loopt zeer vlot. Als ik ooit mijn huis verkoop, zal ik zeker contact opnemen met Dirk. Ik weet dat hij de verkoop op een correcte manier zal afhandelen door een win-win te zoeken voor verkoper en koper."
Rani uit Ternat - juni 2021
"Mooie en overzichtelijke website. Zéér professioneel!"
Ronald Raspoet - mei 2021
"Immo Van Middelem is erg zichtbaar aanwezig in de streek. Tijdens het bezoek aan de woning (die we uiteindelijk ook kochten) hebben veel uitleg gekregen en ook steeds een antwoord op onze vragen. Annelies was heel vriendelijk en we voelden ons meteen op ons gemak bij haar. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Immo Van Middelem. Alles verliep vriendelijk en vlot. Ze staan ook altijd klaar om te helpen."
Fam. V. uit Roosdaal - september 2021
"We kennen Immo Van Middelem al van vroeger. Het huis dat we nu hebben verkocht, hebben we destijds via dit kantoor gekocht. We kozen voor hen omdat we konden rekenen op een goede service en correcte handelingen in ons verkoopdossier. De samenwerking met Immo Van Middelem was perfect! 10/10!"
Fam. P. uit Liedekerke - september 2021
"Verschillende mensen uit onze omgeving spraken ons over Immo Van Middelem. Na contact met 3 andere immokantoren, kwam jullie kantoor er als beste uit. Het persoonlijk gesprek was professioneel, maar ook vriendelijk en menselijk. De samenwerking verliep zeer professioneel en vriendelijk zowel het persoonlijk contact als per telefoon. Geen enkele vraag is teveel. Ook kregen we veel goede tips om ons huis verkoopklaar te maken! De administratieve afhandeling van dossiers is nog lopende, maar ik ga er vanuit dat dit even vlot zal verlopen als de rest."
Agnes Hautekeete uit Ternat - september 2021
"We hebben Immo Van Middelem leren kennen dankzij de reclame die we overal zagen hangen. Het kantoor gaf een zeer correcte en professionele indruk. De samenwerking verliep heel correct. Doe zo voort!!"
Fam. H. uit Dilbeek - juli 2021
"Wij hebben een woning gekocht waarvoor Immo Van Middelem tussenpersoon was. Het bezoek aan de woning verliep erg professioneel. De medewerkers van Immo Van Middelem zijn vriendelijk en doen hun werk heel deskundig."
Fam. H uit Groot-Bijgaarden - juni 2021
"We vonden het huis dat we uiteindelijk hebben gekocht toen we er langsreden. Het plaatsbezoek met Immo Van Middelem was perfect, we hebben de kans gekregen het huis twee keer te bezoeken. Het contact was erg warm. Het dossier van onze aankoop werd zeer goed opgevolgd en de aanpak was heel menselijk. We zouden Immo Van Middelem zeker aanbevelen aan onze vrienden en familie!"
Fam. F. uit Lennik - mei 2021
"Wij hebben gekozen voor Immo Van Middelem omdat zij een grote visibiliteit hebben langs de straat. Mijn vader zaliger had ook al met hen samengewerkt. De contactopname gebeurde erg professioneel en de ligging van het kantoor in verhouding tot het te verkopen goed was ideaal. Alles verliep erg vlot en volgens de gemaakte afspraken. Er werd niet getalmd en de commissie was correct. Doe zo verder!"
Gerrit Snel uit Opwijk - mei 2021
"We leerden Immo Van Middelem kennen via verschillende kanalen. Door de vele goede zaken die we over hen hoorden en de snelle verkoop van vele eigendommen, hebben we beslist om met hen te werken voor de verkoop van onze woning. Van Middelem is ook heel gekend in de streek. De samenwerking was zeer fijn, professioneel, we kregen een goede service en het personeel was vlot en vriendelijk! Van ons krijgt Immo Van Middelem zeker en vast een dikke 10!"
Fam. Anthoons uit Liedekerke - april 2021
"Ik heb Immo Van Middelem leren kennen via Immoweb. Alle documenten van onze toekomstige aankoop waren goed en vlot beschikbaar. We kregen een goede uitleg en ze waren steeds beschikbaar voor vragen. De communicatie verliep zeer vlot, snel en helder. Alles was heel duidelijk en ik vond het tof dat jullie bereid waren om snel extra inspanningen te leveren om aanpassingen te doen (verzekering). Ik ben heel tevreden over de samenwerking en ik zal Immo Van Middelem aanbevelen bij mensen die ik zelf ken."
Familie D. uit Ternat - maart 2021
"We hebben ons droomhuis gevonden bij Immo Van Middelem. De rondleiding door het pand was perfect en goed georganiseerd. We zouden Immo Van Middelem zeker en vast aanbevelen bij onze vrienden, familie en kennissen. De samenwerking met Immo Van Middelem was perfect, hun werking getuigt van een grote professionaliteit in hun vakgebied."
Fam. T. uit Ternat - maart 2021
"Immo Van Middelem is erg gekend in de streek. Het eerste contact zat meteen goed, daarom beslisten we om met hen samen te werken voor de verkoop van onze woning. Alles verliep correct, er is een goede opvolging van A tot Z, ze zijn vriendelijk en op tijd en stond namen ze contact op om het verloop van de verkoop te bespreken. Sowieso zouden we terug voor Immo Van Middelem opteren moest dit zich voordoen in de toekomst. Het was een geweldige samenwerking om tot het gewenste resultaat te komen. Bedankt voor de fijne samenwerking!"
Pascal Desmedt & Sandy De Baerdemaeker uit Sint-Katherina-Lombeek - maart 2021
"Immo Van Middelem is kortbij mijn woonplaats gelegen en is heel toegankelijk. We zijn lang geleden als eens klant geweest en waren toen héél tevreden over de dienstverlening. De naam was ons bijgebleven. De verkoop van onze eigendom verliep vlot en professioneel. Er wordt kort op de bal gespeeld en zowel het kantoor als de medewerkers waren erg toegankelijk. We bevelen Immo Van Middelem zeker aan bij familie en vrienden!"
Fam. V. uit Ternat - maart 2021
"We hebben Immo Van Middelem leren kennen via de aankoop van onze nieuwe woning in Liedekerke. Dirk zag er professioneel uit. Hij was zeer begripvol en antwoordde heel open op al onze vragen. Het personeel bij Immo Van Middelem is heel vriendelijk. De communicatie verliep vlot en open. Ze zoeken in elke mogelijke situatie naar een oplossing."
Mathäus Asvar & Josephine Gültekin uit Liedekerke - Januari 2021
"Recent verkochten wij met onze familie een eigendom in Roosdaal via Immo Van Middelem. De locatie van het kantoor en vooral omdat het straatbeeld aangeeft dat er via hen vlot verkocht wordt, heeft ons naar Immo Van Middelem geleid. Ook het commissieloon is niet overdreven. De samenwerking was heel vlot en aangenaam en we werden altijd goed op de hoogte gehouden van de evolutie van de verkoop. We werden heel correct behandeld en we kregen een familiaal gevoel, niet afstandelijk. Immo Van Middelem krijgt van ons zeker een 8/10."
André Clottemans uit Ternat - November 2020
"Ik heb mijn huis verkocht en voor deze niet zo alledaagse activiteit kon ik rekenen op Dirk en Annelies van Immo Van Middelem. Op zakelijk vlak vond ik er een uiterst professionele omgeving, een heldere aanpak en al even heldere antwoorden op al mijn grote en kleine vragen. Iedere stap verliep vlot en efficiënt; ik wist steeds waar ik aan toe was! Daarnaast wil ik ook graag de warme ontvangst en geruststelling die ik er vond in de verf zetten. Dirk en Annelies waren de voorbije weken de perfecte gids voor mij!"
Gerda Meurrens uit Sint-Katherina-Lombeek - Oktober 2020
"Wat zijn we blij dat we voor jullie kantoor gekozen hebben! Ons huis verkopen in Coronatijden leek ons een zeer moeilijke opdracht, maar jullie zorgden ervoor dat alles heel vlot en veilig verliep én dan ons huis in 1 dag verkocht was aan de perfecte prijs. Jullie professionele, persoonlijke en warme aanpak konden we heel erg appreciëren. Jullie hebben zoveel extra moeite voor ons gedaan. Echt heel fijn! Nog veel succes, wij raden jullie ondertussen aan iedereen aan :-)! Heel erg bedankt!"
Tinne Charels uit Affligem - Augustus 2020
"We hebben Immo Van Middelem leren kennen in het straatbeeld. Vermits ze een goede reputatie hebben in de regio, hebben we voor hen gekozen. De samenwerking verliep zeer goed. Alleen jammer dat we door de Coronacrisis niet zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen. Immo Van Middelem hield ons steeds op de hoogte van de activiteiten rond de verkoop van onze woning. Ik zal hen zeker aanbevelen bij vrienden en familie." - Augustus 2020
Fam. Gerin uit Ternat - Augustus 2020
"Ik heb Immo Van Middelem leren kennen via het internet. Ze zijn actief in regio Ternat en ze hebben een goede startprijs voorgesteld voor de verkoop van de woning. Daarom heb ik beslist om met hen samen te werken. De communicatie was vlot, snel en duidelijk. Ook de opvolging van de verkoop verliep erg goed. Ik zal Immo Van Middelem zeker aanbevelen bij vrienden en familie."
Carine Crispeels uit Ternat - Augustus 2020
"Wij hebben vroeger reeds een huis verkocht via Immo Van Middelem. We kenden hen dus al. Omwille van de positieve ervaring in het verleden hebben we opnieuw gekozen voor Immo Van Middelem voor de verkoop van het appartement. We hebben natuurlijk een heel nare periode beleefd met de corona, waardoor de verkoop wat langer op zich heeft laten wachten. Maar we hebben een heel mooi eindresultaat bekomen en dat is het belangrijkste!"
Veerle Boelens uit Teralfene - Juni 2020
"We hebben Immo Van Middelem opgemerkt in het straatbeeld. De huizen die via Immo Van Middelem op de markt kwamen, werden steeds snel verkocht. Het eerste telefonisch contact met Dirk was zeer professioneel, geen schattingskosten en een marktconform percentage. De samenwerking was heel aangenaam en buitenmate professioneel. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord, op alle vragen kwam steeds directe feedback, we werden sterk ondersteund en ze hebben een uitgebreide kennis op alle vlakken. Kortom enkel lovende woorden voor Immo Van Middelem. Ik zou iedereen dit Immo kantoor aanbevelen!!"
Olga Bockstal uit Affligem - Juni 2020
"Ik heb mijn nieuwe woning via Immo Van Middelem gekocht. Omdat het eerste contact mij een goed en geruststellend gevoel gaf, heb ik beslist om mijn huidige woning samen met hen te verkopen. Ik vond de samenwerking heel positief, de communicatie verliep altijd vlot en open. Dirk geeft professioneel advies en goede feedback. Ik ben heel erg tevreden met de samenwerking en zal hen zeker aanbevelen bij vrienden en familie."
U. V. uit Liedekerke - Februari 2020
"Door jullie aanwezigheid in Liedekerke hebben we beslist beroep te doen op jullie diensten. Ik had Mr. Dirk Van Roy telefonisch gecontacteerd en kreeg direct een datum en afspraak voor zijn bezoek. Het bezoek aan het huis, de visie en de voorgestelde verkoopprijs getuigden van kennis en ervaring. Deze prijs werd als correct ervaren door een schatter, gelast door de financiële instelling van de koper. Het feit dat er na publicatie zeer snel respons kwam van geïnteresseerde kopers bewijst jullie professionaliteit. Ik kan niet anders dan tevreden zijn over jullie diensten. Over het commissieloon heb ik geen vergelijking gemaakt met andere makelaars, maar mijn gevoel zegt mij dat het zeer concurrentieel is en dat we bijgevolg een goede dienst aan een goede prijs mochten ervaren. Ik kan jullie zeker aanbevelen bij geïnteresseerde mensen."
Dhr. V.- Januari 2020
"Ik heb Immo Van Middelem gevonden via het internet. Ze zijn ook regelmatig zichtbaar in het straatbeeld, dus ik herkende hen. Ik koos voor hen omdat ze de beste voorwaarden aanboden. Ze hebben ook het voortraject correct aangepakt. En dat hebben ze ook waargemaakt. Ik ben altijd tijdig en correct ingelicht geweest. Ze gaven me erg waardevolle en goede raad om mijn huis verkoopklaar te maken. De combinatie van een realistische prijs en het bundelen van de bezoeken op 1 dag, heeft ervoor gezorgd dat de woning op de eerste bezoekdag verkocht was."
Mr. V. uit Dilbeek - Januari 2020
"We passeerden dagelijks aan de woning die we hebben gekocht. Toen we zagen dat ze te koop stond, hebben we verdere informatie gezocht via Immoweb en op jullie website. Het was zeker een aangename samenwerking. Jullie zijn sociaal, vriendelijk, duidelijk en snel. Immo Van Middelem heeft een goede service! Doe zo voort!" - Januari 2020
Tim Appelmans uit Ternat - Januari 2020
"Mijn vader had al eerder een schatting laten uitvoeren door Dirk en aangezien hij die moeite al had gedaan, was het niet meer dan logisch dat we ook voor de echte verkoop met jullie samenwerkten. Immo Van Middelem werkt zeer professioneel, hanteert een duidelijke communicatie en heeft snel het gewenste resultaat behaald. Het was aangenaam samenwerken met Dirk."
Peter Van Vaerenbergh uit Denderleeuw - December 2019
"Ons huis in Ternat werd heel snel verkocht. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop Immo Van Middelem de verkoop aangepakt heeft. Annelies en Dirk stelden ons van bij het eerste contact gerust. We voelden onmiddellijk dat ons huis in goede handen was bij hen. Geen verrassingen, duidelijke communicatie. We kijken uit naar de akte bij de notaris en zijn er zeker van dat de administratie rond het overhandigen van de sleutels en het overnemen van de tellers ook wel in orde zal komen. Wij zijn tevreden klanten."
Fam. V. uit Ternat - Oktober 2019
"De verkoop van mijn huis is heel snel gegaan. Was het nu omdat de raming en de verkoopprijs heel dicht bij mekaar lagen? Wie zal het zeggen. Ik gaf met heel veel vertrouwen de verkoop in hun handen en ben heel tevreden over de aanpak van Immo Van Middelem. Ze hebben er een ambassadeur bij."
JP Van Den Brande uit Liedekerke - September 2019
"25 jaar geleden kochten wij onze woning bij Immo Van Middelem. Nu het tijd werd om andere oorden op te zoeken, hebben wij geen seconde getwijfeld om opnieuw met dit kantoor samen te werken. Ondertussen is dit kantoor in handen van een ander team maar dat deerde ons niet. Opnieuw konden we rekenen op de perfecte afhandeling van de verkoop. Mr. Van Roy kent zijn vak. Wij zijn echt heel tevreden."
I. Grimau uit Affligem - September 2019
"Zowel mijn ex-man als ik zijn heel tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis in Sint-Katherina-Lombeek. We zaten heel snel op dezelfde golflengte met Immo Van Middelem wat betreft de vraagprijs. Ook werden we heel goed gebrieft rond alles wat met de bezoeken te maken had. Op regelmatige basis kregen zowel ik als mijn ex-man een verslag van wie er gebeld had, wanneer er bezoeken plaatsvonden en wat de reactie was. Ook werden we enkele keren naar het kantoor geroepen omdat Dirk ontdekt had dat de gemeente Ternat plannen had met de aanpalende grond. Hij heeft dit voor ons uitgezocht om zo ook de kandidaat-kopers hiervan op de hoogte te brengen. Zij denken echt verder dan de verkoop. De verkoop is ondertussen helemaal afgehandeld en wij zijn heel tevreden van de samenwerking."
Myriam Scheut uit Sint-Katherina-Lombeek - Juli 2019
"Immo Van Middelem is een professioneel, ernstig, dynamisch en efficiënt kantoor. Wij zijn héél tevreden met de geleverde diensten van Immo Van Middelem."
P. Goygova uit Ternat - Juni 2019
"Samenwerken met Immo Van Middelem was een hele goede ervaring. We kregen duidelijke & complete informatie bij het huisbezoek. Dankzij hun hebben we ons droomhuis gevonden. De service was uitstekend. Hartelijk dank!"
S. Van Isterdael uit Sint-Joost-ten-Node - Januari 2019
"Annelies en Dirk zijn op en top professionals! Correcte informatie, adequate en snelle opvolging en dat alles met een glimlach erbovenop. Bovendien voelen ze ook heel goed aan wat je precies wil of zoekt... Kortom, een absolute aanrader!"
M. Horlait uit Ternat - Oktober 2018
"Fijne ervaring gehad met Immo Van Middelem voor de verkoop van het huis van mijn moeder. Dirk en Annelies ontzorgen je van alle rompslomp, informeren je goed en hun professionele aanpak resulteerde in en vlotte verkoop aan een mooie correcte prijs waar we heel tevreden mee waren!"
Fam. De Kinder uit Dilbeek - September 2018
"Dirk combineert een overtuigende commerciële flair met een degelijke kennis. Hij wekt vertrouwen door zijn degelijke aanpak en zijn eerlijkheid naar de verkoper toe en een overtuigende en commerciële houding ten opzichte van potentiële kopers. Dat is in schril contrast met de vaak gladde en nonchalante houding van menig andere makelaar. Immo Van Middelem stelt zich echt op als partner van diegene die zijn huis verkoopt. Dat is nu net wat je nodig hebt bij zo’n belangrijk moment in je leven."
H. Geervliet uit Dilbeek - Augustus 2018
"Toen Dirk van Immo Van Middelem de verkoop in handen nam, voelde ik meteen dat het goed zat. Hij maakte mooie foto's en verwerkte ze in een aantrekkelijke aankondiging op het internet. Mijn vriendinnen reageerden enthousiast. Na enkele weken was het appartement verkocht - aan de vraagprijs! Ik raad Immo Van Middelem aan iedereen aan!"
P. Mannaerts uit Laken - september 2017
"Ze hebben bij Immo Van Middelem goed aangevoeld wat we met het ouderlijk huis wilden. De klik was er. Ze spraken met respect over het huis en zagen zelf heel veel mogelijkheden. Ze stelden een realistische prijs voor. Na één dag hadden ze al de juiste koper gevonden. Mijn broer en ik stonden er zelf versteld van! Ik ben opgetogen over de manier waarop alles verlopen is. En ook over de koper: hij ziet het huis graag. Er zal zeker iets van bewaard blijven!"
Fam. Christiaens uit Ternat - september 2017
- MAIL -

Nog steeds aan het zoeken?

Wij houden je graag op de hoogte van ons nieuw aanbod!