Huis verkopen Ternat

Wil je je huis verkopen in Ternat? Verhuisplannen vormen de start van een nieuw begin, maar het kan ook een stressvolle periode zijn.

Bij de verkoop van een huis hoort veel geregel en gedoe. Laat je daarom bijstaan door een ervaren immokantoor, zoals Immo Van Middelem.

Waar moet je op letten als je je huis verkoopt?

Je huis verkopen in Ternat  op een vlotte manier én voor een aantrekkelijke prijs? Dat vraagt een goede voorbereiding, reken hiervoor op jouw vertrouwde Immo in Ternat!

Of je nu zelf aan de slag gaat of toch de hulp inroept van een professional, je huis verkopen begint met een schatting. Een correcte waardebepaling maakt het mogelijk een eerlijke vraagprijs te bepalen. Dat is erg belangrijk om potentiële kopers aan te trekken.

Om je huis op de markt te zetten is een niet te onderschatten element, de administratie. Zo heb je verschillende certificaten nodig (zoals EPC, bodemattest, elektrische keuring, …) die de potentiële koper alle relevante info geeft. Hoe meer info, hoe beter. Zo kan je gericht alle vragen van een kandidaat-koper beantwoorden.

Immo Van Middelem heeft al dertig jaar ervaring met het zorgvuldig en correct schatten van woningen. Je kan bij ons terecht voor een gratis schatting. Wanneer je met ons in zee gaat, hoef je je bovendien geen zorgen te maken over foto’s en je verkoopdossier. Dat regelen we graag voor jou!

- MAIL -

Vlot jouw huis verkopen in Ternat?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Hoe verloopt de verkoop van een huis?

Als vastgoedkantoor is het ons doel dat de verkoop van een huis zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dit met zo min mogelijk stress voor de verkoper.

We delen enkele tips om het verkoopproces te vergemakkelijken.

  • Laat je begeleiden door een professional. Een immokantoor zoals Immo Van Middelem is er om je van A tot Z te begeleiden. Zo zeg je vaarwel tegen heel wat kopzorgen!
  • Laat je huis schatten om een realistische verkoopsprijs te bepalen.
  • Maak je woning gezellig en sfeervol. In andere woorden: verkoopklaar!
  • Promoot de verkoop op zo veel mogelijk plaatsen.

Huis verkopen in Ternat? We helpen je graag verder

Wil je je huis verkopen in Ternat, dan heb je nu enkele tools in handen voor een vlotte verkoop. Ben je meer te vinden voor een heel arsenaal, dan is Immo Van Middelem de perfecte vastgoedpartner.

Vraag een gratis schatting aan of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we bekijken wat we voor jou kunnen doen!

- MAIL -

Vlot jouw huis verkopen in Ternat?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

- Stap 1 -

Stelt u uw eigendom te koop of te huur?

- Stap 2 -

Type pand?

- Stap 3 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 4 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

 

Wij verkopen ook huizen in Liedekerke en Dilbeek.