Over ons

+34

jaar ervaring

+3000

panden verkocht in uw regio

92%

verkocht in 1 maand

+9150

Kanditaat kopers in onze databank
- OVER ONS -

Immo Van Middelem

Meer dan 30 jaar geleden ontstond Immo Van Middelem als vastgoedkantoor van Didier Van Middelem. Mettertijd namen Dirk en Annelies het kantoor over en gaven ze het een modernere look and feel.
Of u nu verkoper, koper, verhuurder of huurder bent, iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen verwachtingen. Elk project is uniek en verdient daarom een unieke aanpak. We gaan altijd voor de perfecte klik met uw unieke verhaal.
We communiceren steeds eerlijk en open vanaf het eerste contact. Onze projecten worden steeds op de meest correcte manier behandeld, of u nu het eerste of het tiende contact van de dag bent.

- TEAM -

Maak kennis met ons team

Dirk Van Roy

Dirk is zaakvoerder van Immo Van Middelem en staat in voor de inkoop en verkoop en de algemene leiding van beide kantoren.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als mede-oprichter van een opleidingskantoor gespecialiseerd in verkoop- en communicatietrainingen kent hij de kneepjes van het verkoopsvak.

Dirk haalt zijn energie uit het samenbrengen van mensen en meningen, het zoeken naar en vinden van wederzijds begrip en compromis. Eerlijkheid, authenticiteit en respect zijn de persoonlijke waarden die hem drijven.

De ideale combinatie voor een vastgoedbemiddelaar!

Annelies Deviaene

Annelies is verantwoordelijk voor de inhuur/verhuur bij Immo Van Middelem en staat daarnaast ook in voor de externe communicatie en marketing. Na een jarenlange carrière in de sociale sector vond ze een nieuwe uitdaging in de vastgoedwereld.

Haar optimisme, enthousiasme en mensgerichtheid boezemen snel vertrouwen in. Annelies weet haar sociale vaardigheden goed te combineren met haar resultaatgerichte drive. Een perfecte klik met Dirk dus!

Janick Colson

Janick is vastgoedadviseur bij Immo Van Middelem voor de verhuur, verkoop of investering van uw vastgoed.
Dankzij zijn commerciële ervaring in de vastgoedsector heeft u met Janick de garantie tot het behalen van het maximum resultaat.

Gedrevenheid, respect en transparantie zijn de persoonlijke kenmerken waar u bij Janick op kan rekenen.

Bianca Mortier

Bianca is vastgoedadviseur bij Immo Van Middelem en staat in voor de inkoop en verkoop van uw vastgoed.

Ze is sinds 2005 als vastgoedmakelaar actief en beschikt dus over tonnen ervaring in de sector.

Bianca is een goede luisteraar en streeft steeds naar een open en transparante communicatie met alle betrokken partijen. Waarden als eerlijkheid en positiviteit draagt ze hoog in het vaandel.

 

Fran Joseph

Fran Joseph studeerde in 2024 af aan de Thomas More Hogeschool in Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Immobiliën en Verzekeringen. Daarna startte zij haar carrière in de vastgoedwereld bij Immo Van Middelem.

Als vastgoedbediende staat ze in voor de administratie, het beheer en de verwerking van de verkoop- en verhuurdossiers. Ze staat elke dag voor u klaar met een brede glimlach en helpt u graag verder bij eventuele administratieve of praktische vragen over uw vastgoedtraject. Enthousiasme, gedrevenheid en goedlachsheid zijn persoonlijke kenmerken die Fran typeren.

- WAAROM -

Waarom kiezen voor ons?

Administratie

Maak je geen zorgen over papierwerk en regelgeving, we nemen alle administratie van jou over.

+ 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring maakt van ons dé vastgoedspecialist in de regio rond Ternat-dilbeek.

Persoonlijk

We vertrekken van het persoonlijke verhaal van jou, je woning en de kandidaat-kopers of -huurders.

Correcte schatting

Dankzij onze ervaring kennen we de marktwaarde van jouw woning en weten we feilloos de geschikte koper of huurder te vinden.

Eerlijk en open

We communiceren steeds eerlijk en open vanaf het eerste contact.

Tot in de puntjes

Kortom, als je met Immo Van Middelem werkt hoef je je geen zorgen te maken, de verkoop of verhuur is tot in de puntjes geregeld.

- MAIL -

Nog steeds aan het zoeken?

Wij houden je graag op de hoogte van ons nieuw aanbod!