Huis verkopen Liedekerke

Huis verkopen in Liedekerke? Als je plannen hebt om je woning te verkopen, valt er heel wat te regelen. Zo moet je documenten aanvragen, je huis verkoopsklaar maken en potentiële kopers een welkom gevoel geven.

Wil je je huis verkopen in Liedekerke, dan doe je er goed aan een lokaal immokantoor in de arm te nemen. Een makelaar ontzorgt en maakt van de verkoop van je woning een echt succesverhaal!

Wat moet je doen als je je huis gaat verkopen?
 

Ga je je huis in Liedekerke verkopen, dan zoek je het best eerst een immokantoor. Door je te informeren over werkwijze en kosten, vind je de beste makelaar voor jou. Kies voor een immokantoor uit de streek, liefst met veel ervaring op de teller.

Een kantoor zoals Immo Van Middelem regelt alles tot in de puntjes, zodat je verkoop zo min mogelijk stress met zich meebrengt. Als je je huis verkoopt, moet je immers op heel wat letten. 

Bepaal de prijs van je woning

Een goede prijs bepalen is niet evident. De prijs mag niet te laag of te hoog zijn. Je huis verkopen in Liedekerke betekent dat je moet rekening houden met de prijzen in de regio, maar ook andere factoren beïnvloeden de prijs.

Tip: laat je bijstaan door een immokantoor. Makelaars hebben een goed overzicht op de markt. Ze hebben bovendien ervaring in het schatten van een woning. Een goede makelaar uit de streek kan je een marktconforme en correcte prijs geven.

Documenten en attesten om je huis te verkopen

Papierwerk hoort er nu eenmaal bij. Er moeten heel wat documenten en attesten in orde gebracht worden. Denk aan het energieprestatiecertificaat, documenten van het kadaster en een elektrische keuring.

Werk je samen met een makelaar, dan vraagt hij of zij alle nodige documenten voor je op. Die worden verzameld in een dossier. Zo blijft de rompslomp voor jou beperkt.

- MAIL -

Vlot jouw huis verkopen in Liedekerke?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Verkoopsklaar zetten de woning

Je huis verkopen in Liedekerke betekent ook je woning verkoopklaar maken. Enkele zaken waar je zeker moet aan denken: 

  1. Maak je woning sfeervol en uitnodigend.
  2. Neem zelf foto’s of laat je makelaar dat doen. Een immobiliënkantoor beschikt over apparatuur die je woning er op z’n best laat uitzien.
  3. De foto’s moeten vervolgens het internet op.
  4. Ook moet er een ‘te koop’-bord aan je woning.
     

De makelaar promoot je woning online, via zijn site en op alle sociale media. Zo bereik je in een klap heel wat kandidaat-kopers. Verkoop je je huis zelf, dan moet je zelf de foto’s uploaden en alle info meegeven.

Hoe verloopt de verkoop van een huis?

Na het voorbereidend werk hebben potentiële kopers hopelijk een bod uitgebracht. Een professionele makelaarbeschikt over een arsenaal onderhandelingstools om tot een goed bod te komen. Ga je zelf aan de onderhandelingstafel zitten, wees dan realistisch en beleefd.  

Bij een geaccepteerd bod is het, na het openen van de champagne, tijd voor de verkoopovereenkomst. Daar is ook de notaris bij.

Wanneer alle papieren ondertekend zijn, is het tijd om nogmaals te klinken en je voor te bereiden op de verhuizing! 

Waarom kiezen voor Immo Van Middelem?

Je huis verkopen doe je niet zomaar. We kunnen een goede begeleiding door een professional alleen maar aanraden.

Met meer dan dertig jaar ervaringop zak staan we in de wijde regio bekend als dé immospecialist.

Leer ons beter kennen in een vrijblijvend gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen doen. We staan klaar om te luisteren!

- MAIL -

Vlot jouw huis verkopen in Liedekerke?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

- Stap 1 -

Stelt u uw eigendom te koop of te huur?

- Stap 2 -

Type pand?

- Stap 3 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 4 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

Wij verkopen ook huizen in Dilbeek en Ternat.