Appartement te koop Liedekerke

Op zoek naar een appartement te koop in Liedekerke? Die zoektocht gaat gepaard met heel wat ups en af en toe enkele downs. Met een lokaal vastgoedkantoor zoals Immo Van Middelem als partner zit je alvast op de goede weg.

We kennen de streek en de markt in en rond Liedekerke als geen ander. Met respect voor jouw wensen en eisen bekijken we alle appartementen te koop in Liederkerke tot we jouw perfecte stekje hebben gevonden.

Appartement te koop in Liedekerke, zo ga je te werk

Het juiste appartement vinkt zo veel mogelijk vakjes op je wensenlijstje af. De drie belangrijkste zijn kostprijs, locatie en grootte. Ook andere elementen zijn belangrijk. Denk daarbij onder meer aan EPC-score, eventuele renovatiekosten en de buren en buurt. Een betrouwbaar vastgoedkantoor vormt de ideale partner om je hierbij te begeleiden.

Snel succes met een goede voorbereiding

We hebben intussen meer dan dertig jaar ervaring op de teller en weten dat dé sleutel tot succes schuilt in een goede voorbereiding. Informatie is kennis. Daarom gaan we grondig en gedetailleerd te werk om jouw droomappartement te vinden.

We vertrekken vanuit jouw wensen, verwachtingen en budget. Die werkwijze laat ons toe jou te ontzorgen, zodat je vol vertrouwen en goed geïnformeerd aan het avontuur begint. Vastgoed is onze passie. We streven daarom continu naar de perfecte klik tussen koper en appartement.

Transparante en persoonlijke                             service

Op je zoektocht naar een appartement te koop in Liedekerke helpt een ervaren immokantoor je het bos weer door de bomen te zien. Zo krijg je een helder overzicht van alle technische zaken, maar ook de geschiedenis en wettelijke info van het appartement en het gebouw.

Onze experts geven je een duidelijk beeld op:

  • De kwaliteit van ramen en isolatie
  • De staat van het gebouw
  • De verwarming
  • Asbestinventarisatie
  • Mogelijke kosten
  • Voorbije problemen

Transparantie is een must, voor jou en voor ons. Daarom communiceren we eerlijk en open, vanaf het eerste contact. Zo krijg je de unieke aandacht en persoonlijke begeleiding die je verdient.

- MAIL -

Nog steeds op zoek naar je droomwoonst?

Wij houden je graag op de hoogte van ons nieuw aanbod!

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

Opperstraat 42, 1770 Liedekerke

Wij verkopen ook huizen in Dilbeek en Ternat.