Woning verkopen Dilbeek

Om je woning in Dilbeek te verkopen, kan je kiezen voor een ervaren vastgoedmakelaar. Een lokaal immokantoor zoals Immo Van Middelem kent de streek en weet hoe de lokale markt in elkaar zit. Dat zijn meteen twee streepjes voor om je woning in Dilbeek vlot en succesvol te verkopen.

Welke verplichtingen horen bij het verkopen van een woning?

Als verkoper heb je enkele verplichtingen naar de koper toe. Het gaat vooral om documenten. Zo moet je het bodemattest, stedenbouwkundig uittreksel, postinterventiedossier, keuringsverslagvan de elektrischeinstallatie en het energieprestatiecertificaat kunnen voorleggen.

Als makelaar helpen we je bij het verkrijgen van die documenten, zodat jij geen zorgen rond administratie hebt.

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Dilbeek?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Wat zijn de kosten om een woning in Dilbeek te verkopen?

De beste manier om je woning vlot en succesvol te verkopen, is door te werken met een vastgoedmakelaar. Je wordt volledig ondersteund van A tot Z, wat het verkopen van je woning in Dilbeek heel wat aangenamer maakt. Een makelaar betaal je voor zijn diensten. Meestal is dat een percentage van de verkoopprijs. In ruil daarvoor krijg je een vlotte verkoop en heel wat gemoedsrust. 

Verkoop je woning in Dilbeek met een makelaar

Een woning verkopen in Dilbeek of ergens anders gaat altijd gepaard met wat stress. Ons doel als makelaar is je zo veel mogelijk te ontzorgen. Kies daarom steeds voor een betrouwbaar, ervaren immokantoor.

Met meer dan dertig jaar op de teller zijn wij de perfecte partner om je woning op een professionele, aangename manier te verkopen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek bij een kop koffie. Tot snel!

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Dilbeek?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

Je woning verkopen met een makelaar, hoe werkt dat?

Je woning verkopen in Dilbeek met een makelaar verloopt volgens een logisch patroon: prijs bepalen - huis te koop zetten - huis verkopen. Dat is simpel gesteld, maar een ervaren, professionele makelaar ontzorgt je. Je woning verkopen kan dus echt zo eenvoudig zijn!

De correcte waarde van je woning bepalen

De eerste stap is de waarde van je woning bepalen. Bij Immo Van Middelem kan je een gratis waardebepalingaanvragen. Een woning schatten is geen exacte wetenschap, maar we gaan op een zo objectief en gedetailleerd mogelijke manier te werk. Zo krijg je een realistisch beeld én een eerlijke prijs.

De nodige documenten verzamelen

Bij een verkoop horen allerlei documenten, attesten en certificaten. De meeste daarvan zijn verplicht, maar heb je niet zomaar thuis liggen. Een makelaar weet precies waar elk document te verkrijgen, wat aan te vragen en wanneer. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over papierwerk, een hele last van je schouders!

Het te koop zetten van de woning

Eenmaal we alle info ter beschikking hebben, kunnen we overgaan naar het verkopen van je woning. Zorg ervoor dat je woning er gezellig en uitnodigend uitziet. Waar mogelijk kan je nog kleine klusjes of opknapwerken uitvoeren om je woning helemaal verkoopklaar te maken.

We nemen professionele foto’s die we via zo veel mogelijk kanalen promoten. Reacties van geïnteresseerde kandidaat-kopers vormen we om tot begeleide bezoekjes, waarbij wij de potentiële koper informeren en alle troeven van je woning in de verf zetten.

De woning is verkocht!

Komt het tot een bod? Dan kan je op ons rekenen voor het onderhandelen of de begeleiding daarbij. Kom je met de koper tot een akkoord, dan volgt een bezoek aan de notaris. We blijven je bijstaan tot de verkoop volledig afgerond is. Ten slotte klinken we met een glaasje bubbels op een succesvolle verkoop! 

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Dilbeek?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

- Stap 1 -

Stelt u uw eigendom te koop of te huur?

- Stap 2 -

Type pand?

- Stap 3 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 4 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

Assesteenweg 228 1742 Ternat

Wij verkopen ook woningen inLiedekerke en Ternat.