Immo in Ternat & Dilbeek

Jouw immokantoor in Ternat en Dilbeek

Immo Van Middelem is al meer dan 35 jaar actief in Ternat en Dilbeek. Als échte locals kennen we de regio als geen enkel ander immokantoor: van gezellige stadsdrukte en bruisende locaties tot rustgevende natuur en idyllische, verborgen plekjes. Onze vastgoedexperten zijn dus ‘thuis’ in Ternat en Dilbeek.

We zijn natuurlijk méér dan een lokale makelaar. We differentiëren ons door onze unieke aanpak. Of je nu verkoper of koper, verhuurder of huurder bent, wij streven telkens naar de perfecte klik met jouw unieke verhaal. Doorheen het volledige traject volgen we jouw eigen ritme, nemen we een ontzorgende rol op en bieden we totaalbegeleiding met persoonlijk advies en ondersteuning op maat.

+36
jaar ervaring in regio Ternat en Dilbeek
+3.000
panden verkocht in regio Ternat en Dilbeek
+90%
panden verkocht in <3 maanden (cijfers 2023)
9,3/10
tevredenheidsscore op HouseMatch

Pand verkopen?
Krijg gratis prijsadvies.

Overweeg je om je pand te verkopen? Bij Immo Van Middelem bieden we een kosteloos (prijs)advies aan. Hiermee krijg je niet alleen een nauwkeurige inschatting van de marktwaarde van jouw vastgoed, maar ook concreet advies en een antwoord op al je vragen.

Omdat we al meer dan 35 jaar actief zijn in de immosector van de regio’s Ternat en Dilbeek, kennen we de lokale vastgoedmarkt zeer goed en kunnen we terugvallen op heel wat vergelijkingspunten en marktinzichten. Dit maakt dat wij een eerlijk advies kunnen geven en een bijzonder realistische schatting kunnen maken.

Tips & tricks bij de verkoop van uw pand.

Benieuwd welke factoren de actuele waarde van een woning bepalen? Op zoek naar tips om je woning optimaal verkoopklaar te zetten, zodat je gegarandeerd een goed bod krijgt? In de reportage van Wijzer Wonen (Kanaal Z) leggen onze vastgoedexperten uit hoe je maximaal rendement uit de verkoop van je woning kunt halen.

Nieuwe panden

Nog steeds op zoek naar jouw droompand?
Wij zoeken voor jou.

Heb je je ideale woonst nog niet gevonden? Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe panden die bij ons te koop of te huur worden aangeboden en voor jou interessant kunnen zijn.

Vertel ons naar welk type woonst jij concreet op zoek bent en ontvang de nieuwste vastgoedaanbiedingen rechtstreeks in je mailbox. Zo wordt het vinden van jouw droomwoning een stuk eenvoudiger.

- RECENSIES -

Tevreden klanten