Woning verkopen Ternat

Je woning verkopen is een beslissing die je niet licht opvat. Belangrijk is je voldoende (laten) informeren en een geschikte vastgoedpartner in de arm te nemen.

Je woning verkopen op een vlotte, aangename manier met zo min mogelijk stress? Daarvoor moet je rekenen op een gespecialiseerde immo in Ternat, namelijk Immo van Middelem dat de streek op z’n duim kent.

Het 5-stappenplan om een woning te verkopen

Ga je je woning in Ternat verkopen met behulp van een vastgoedmakelaar, dan weet je dat je kan terugvallen op een ervaren partner die de kneepjes van het vak kent. Bij het verkopen van je huis is dit wat je kan verwachten van Immo van Middelem:

  1. Prijsbepaling
  2. Papierwerk
  3. Koopklaar maken van je woning
  4. Woning in immo Ternat​​​​​​​ te kopen plaatsen 
  5. Verkoop van de woning
- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Ternat?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

1. Prijsbepaling

Een correcte schatting is de eerste stap om een eerlijke vraagprijs te bepalen. Dat is niet alleen belangrijk voor kandidaat-kopers, maar zo krijg jij als verkoper ook een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Vraag bij Immo Van Middelem een gratis waardebepaling aan.

2. Papierwerk

Als verkoper moet je verplicht enkele documenten, attesten en certificaten voorleggen. Denk onder meer aan het EPC-verslag, de elektrische keuring en het bodemattest. Werk je samen met een immokantoor, dan helpen wij je bij het verzamelen van de nodige documentatie.

3. Koopklaar maken van de woning

Maak je woning gezellig en uitnodigend. Door nog enkele opknapwerken uit te voeren, ziet je woning er tiptop uit voor potentiële kopers. Ook op foto is een sfeervolle woning een grote troef. Als vastgoedkantoor beschikken we over professioneel fotomateriaal om je woning er op z’n best te laten uitzien.

4. Woning te koop zetten

De foto’s van je woning verspreiden we via alle kanalen ter onze beschikking. We zorgen ervoor dat de kandidaat-koper over alle info beschikt en we geven een grondige, aangename rondleiding. Komt het tot een bod, dan helpen we je bij het onderhandelen over de beste prijs.

5. Verkocht!

Een fantastisch moment waar we graag samen met jou en de koper op klinken. Op de start van een nieuw avontuur, proficiat!

Je woning verkopen in Ternat

Je beste kans om je woning succelvoll te verkopen in Ternat? Een samenwerking met Immo Van Middelem. Met meer dan dertig jaar ervaring zijn we dé vastgoedspecialist in de regio Ternat en omstreken. We kennen de regio vanbinnen en vanbuiten, net als ons vak.

Maak een vrijblijvende afspraak om samen te bespreken wat we voor jou kunnen doen.

Woning verkopen binnen 3 jaar na aankoop, kan dit?

Soms bevalt je woning je niet of zijn er andere omstandigheden waardoor je vroeger dan verwacht je woning moet verkopen. Als je je woning binnen 3 jaar na aankoop moet verkopen, kunnen er kosten gepaard gaan met de verkoop.

Afhankelijk van het beschrijf, de registratierechten en de duurtijd van je domicilie, moet je mogelijk een boete betalen. Moet je dus je woning al na enkele jaren verkopen, neem dan steeds contact op met een makelaar. Maak een afspraak voor vrijblijvend advies.  

Woning verkopen met een makelaar

Je woning verkopen in Ternat kan je doen met of zonder makelaar. Met een vastgoedspecialist aan je zijde heb je niet alleen de meeste kans op een succesvolle verkoop, maar verloopt het hele proces ook veel aangenamer!

Kies voor een professionele en betrouwbare makelaar die de streek goed kent. Immo Van Middelem heeft een kantoor in Ternat (en ook in Liedekerke). Doordat we helemaal thuis zijn in de streek, kunnen we niet alleen kort op de bal spelen, maar kunnen we ook gericht zoeken naar kandidaat-kopers.

- MAIL -

Vlot jouw woning verkopen in Ternat?

Dé sleutel tot een vlotte verkoop? Vertrouw op de expertise van een ervaren vastgoed specialist!

- Stap 1 -

Stelt u uw eigendom te koop of te huur?

- Stap 2 -

Type pand?

- Stap 3 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 4 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- RECENSIES -

Wat onze klanten zeggen

Assesteenweg 228 1742 Ternat

Wij verkopen ook huizen in Dilbeek en Ternat.