U verkoopt

- SCHATTING -

Gratis schatting aanvragen?

Voor wie vastgoed wil verkopen, is maar één aspect écht belangrijk: de maximumprijs bekomen.

Het is echter niet zo eenvoudig om de waarde van een woning correct te bepalen. Je dient rekening te houden met een aantal aspecten. Zo wil het niet zeggen dat wanneer het huis van uw overbuur voor 350.000 euro verkocht werd, u hetzelfde bedrag voor uw woning zult krijgen. Zo kan uw huis minder goed ingedeeld zijn. Het kan kleinere kamers hebben of een living aan de voorkant van de woning met de tuin aan de achterzijde, aan het oog onttrokken.

Een woning schatten gebeurt aan de hand van een professioneel ontwikkelde methode. Het is echter geen exacte wetenschap omdat er steeds subjectieve factoren meespelen. Er is vaak een (groot) verschil tussen de theoretische waarde en de marktwaarde. In onze evaluatiemethode zit heel wat ervaring en marktkennis ingebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele troeven van uw woning, maar ook met de elementen die de waarde negatief kunnen beïnvloeden. Wij gaan grondig en positief maar tegelijk ook realistisch te werk. Finaal is het de koper en dus de vastgoedmarkt die de juiste waarde bepaalt.

Header 5

Header 2

De experts van Immo Van Middelem zijn het best geplaatst om de marktwaarde van uw pand op de vastgoedmarkt in onze regio te bepalen. Wij zijn al méér dan 30 jaar actief, kennen de lokale markt dan ook zéér goed en kunnen terugvallen op heel wat vergelijkingspunten. Marktkennis kan alleen bekomen worden door dagelijks in de lokale vastgoedmarkt actief te zijn. We weten naar welk type panden vraag is, wat niet goed in de markt ligt en wat potentiële kopers in een bepaalde wijk meestal kan bekoren.

Benieuwd naar ons professioneel advies om de maximumprijs voor uw eigendom te bekomen ? Vraag een gratis schatting aan !

- Stap 1 -

Type eigendom?

- Stap 2 -

Gegevens van de eigendom

- Stap 3 -

Uw gegevens

- Laatste stap -

Verzenden

- MAIL -

Nog steeds aan het zoeken?

Wij houden je graag op de hoogte van ons nieuw aanbod!