Over ons

Dirk Van Roy


Dirk is zaakvoerder van Immo Van Middelem en staat in voor de inkoop en verkoop en de algemene leiding van beide kantoren.

Dankzij zijn jarenlange ervaring als mede-oprichter van een opleidingskantoor gespecialiseerd in verkoop- en communicatietrainingen kent hij de kneepjes van het verkoopsvak.

Dirk haalt zijn energie uit het samenbrengen van mensen en meningen, het zoeken naar en vinden van wederzijds begrip en compromis. Eerlijkheid, authenticiteit en respect zijn de persoonlijke waarden die hem drijven.

De ideale combinatie voor een vastgoedbemiddelaar!

 

Annelies Deviaene


Annelies is verantwoordelijk voor de inhuur/verhuur bij Immo Van Middelem en staat daarnaast ook in voor de externe communicatie en marketing. Na een jarenlange carrière in de sociale sector vond ze een nieuwe uitdaging in de vastgoedwereld.

Haar optimisme, enthousiasme en mensgerichtheid boezemen snel vertrouwen in. Annelies weet haar sociale vaardigheden goed te combineren met haar resultaatgerichte drive. Een perfecte klik met Dirk dus! 

 

Janick Colson


Janick is vastgoedadviseur bij Immo Van Middelem voor de verhuur, verkoop of investering van uw vastgoed.
Dankzij zijn commerciële ervaring in de vastgoedsector heeft u met Janick de garantie tot het behalen van het maximum resultaat.

Gedrevenheid, respect en transparantie zijn de persoonlijke kenmerken waar u bij Janick op kan rekenen.

 

Immo Van Middelem

In 1988 ontstond Immo Van Middelem als vastgoedkantoor van Yves en Didier Van Middelem. Mettertijd namen Dirk en Annelies het kantoor over en gaven ze het een modernere look and feel. 

Of u nu verkoper, koper, verhuurder of huurder bent, iedereen heeft zijn eigen verhaal en eigen verwachtingen. Elk project is uniek en verdient daarom een unieke aanpak. We gaan altijd voor de perfecte klik met uw unieke verhaal.

We communiceren steeds eerlijk en open vanaf het eerste contact. Onze projecten worden steeds op de meest correcte manier behandeld, of u nu het eerste of het tiende contact van de dag bent. 

Wij gaan steeds voor de perfecte klik!

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons