Residentie Cepa

Vanaf € 235.000
Geraardsbergsestraat 43, 9300 Aalst
2 103 m² 1

Omschrijving

Immo Van Middelem biedt u, in samenwerking met RS Homes uit Geraardsbergen, dit kleinschalig nieuwbouwproject ‘Cepa’ aan met 5 appartementen (met lift) beschikkende over kwalitatieve, ruime woonentiteiten met een prachtige architectuur.
De bouw is reeds volledig afgerond en de verkochte appartementen opgeleverd !


Residentie Cepa beschikt over 5 appartementen (waarvan reeds 2 verkocht !) met 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, geïnstalleerde badkamer en keuken, bergruimte, toilet en een aangenaam terras.
De appartementen zijn allen voorzien van hedendaags comfort zoals ventilatiesysteem en een geluidsarme elektronische lift. De praktische inrichting en het gebruik van hedendaagse bouwtechnieken rekeninghoudend met de hedendaagse normen maken dat residentie ‘Cepa’ zeer hoog scoort op vlak van energiezuinigheid.

Het project is gelegen nabij de stadskern van Aalst en beschikt over de nodige voorzieningen op wandelafstand; scholen, tal van winkels, het openbaar vervoer en een aansluiting met belangrijke invalswegen en de E40 Brussel-Gent.

Prijzen zijn inclusief afwerking volgens lastenboek. De inrichting van de appartementen kan naar keuze van de koper. Op het gelijkvloers heeft elk appartement een mogelijkheid tot de aankoop van een comfortabele afgesloten parkeerplaats. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.
Meer info (plannen, lastenboek) op kantoor: 02/582 53 64

Lees meer

Overzicht

Gelijkvloers Opp. Slpk.  Prijs
Appartement - 3856183 103 m²  € 235.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons