Huis te koop Ternat

Ben je op zoek naar een huis te koop in Ternat? Dan ben je bij Immo Van Middelem aan het juiste adres! Onze ervaren makelaars staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar jouw ideale grond, appartement of woning. Bekijk alvast het ruime aanbod aan immo op onze website. Zo vind je samen met de hulp van onze experts in no-time je droomwoning.

Zonder zorgen je ideale huis kopen in Ternat

De aankoop van een nieuw huis is een belangrijke stap in je leven en gaat daarom ook vaak met wat stress gepaard. Zo komen er waarschijnlijk spontaan een aantal vragen bij je op waar je graag een duidelijk antwoord op weet.

 • Waar moet je op letten bij de bezichtiging?
 • Wat moet je weten over het pand?
 • Zijn alle vergunningen in orde ?
 • Welke officiële documenten zijn er nodig voor de aankoop?
 • Van welke subsidies of fiscale kortingen kan je eventueel genieten ?
 • Hoeveel zal deze woning jou in totaal kosten ?

Immo Van Middelem is een gevestigde waarde in de vastgoedwereld. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller beschikt ons team over alle nodige informatie om je zorgeloos te begeleiden bij de aankoop van jouw woonst.

Je kan er van uitgaan dat al de nodige administratie tot in de puntjes verzorgd is en al jouw vragen zonneklaar beantwoord worden. Bovendien is onze open aanpak één van onze grootste troeven. Alle kaarten worden op tafel gelegd. Alle wettelijke documenten en attesten zijn door ons verzameld en grondig onder de loep genomen.

Hierdoor kan je met het juiste advies en een gerust hart een huis kopen in Ternat.

Persoonlijke service op elk moment dankzij Immo Van Middelem

Ons vastgoedteam is geïnteresseerd in je persoonlijke verhaal. We luisteren naar de noden en wensen van onze verkopers en evenzeer naar die van de kandidaat-kopers. Bespreek met ons waar je naar op zoek bent en wij doen de rest. Vertel ons wat voor jou belangrijk en onontbeerlijk is. Met al die kennis op zak gaan wij voor jou op zoek naar het huis dat het best bij jou past.

 • Hoe ziet je ideale woning eruit?
 • In welke regio zoek je precies?
 • Moet je woning instapklaar zijn, of schrikken renovatiewerken jou helemaal niet af ?
 • Is een tuin een must?
 • Moet de woonst dichtbij belangrijke invalswegen liggen?
 • Zijn er specifieke noden voor je persoonlijke thuissituatie?

Ook voor een bezichtiging maken wij uiteraard graag tijd voor je vrij. Bekijk samen met onze makelaar wanneer je kan langskomen om een kijkje te nemen. Dankzij een persoonlijke rondleiding krijg je een goede feel van het huis en de extra mogelijkheden die het pand te bieden heeft. Onze makelaar is volledig op de hoogte van alle plus en minpunten van het huis. Zo beschik je steeds over de complete informatie waardoor je een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Op die manier zorgen we altijd voor de ultieme match tussen verkoper en koper.

Koop je huis in Ternat

Zo zie je dat de aankoop van je ideale woonst niet bij een droom hoeft te blijven. Bij ons kan je vrijblijvend terecht met al je vragen. Wij zoeken met veel enthousiasme naar jouw nieuwe thuis.

Kom dus zeker langs op ons kantoor in Ternat of Liedekerke. De deur staat voor je open en de koffie staat voor je klaar!

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons