Blog

Professionele foto's? Een must!

23 Maart 2021

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden” en “Je hebt slechts één kans om een goeie eerste indruk te maken”. Het klinkt cliché, maar de praktijk bewijst dat het écht klopt.

Lees meer

Goed voorbereid op huizenjacht

05 Februari 2021

Voor de aankoop van een woning ga je niet over één nacht ijs. Toch zien we vaak dat kandidaat-kopers niet of slecht voorbereid een huis komen bezichtigen. Het is belangrijk de juiste vragen te stellen en jezelf goed te informeren tijdens de zoektocht naar je droomwoning.

Lees meer

Immo Van Middelem meets Homeshow

15 Januari 2021

Immo Van Middelem blijft innoveren...

Lees meer

Renteloze energielening voor nieuwe eigenaars

17 December 2020

Als je een nieuwe woning koopt of erft en die energiezuiniger maakt door grondig te renoveren, kan daarvoor vanaf volgend jaar een renteloze lening krijgen tot 60.000 euro.

Lees meer

De wet van de sterkste: de woningmarkt gaat door het dak

22 September 2020

Meer vraag dan aanbod, biedingen die tot 40.000 euro boven de vraagprijs gaan en een tekort aan huizen met tuin. Door de coronacrisis heerst op de vastgoedmarkt de wet van de sterkste.

Lees meer

Vastgoedmarkt herademt in juni

08 Juli 2020

Na twee loodzware lockdownmaanden heeft de vastgoedmarkt zich in juni serieus herpakt. Het eerste semester eindigt met hogere prijzen, zeker voor appartementen. De vraag is wat er zal gebeuren na die herstelbeweging?

Lees meer

Versoepeling: vastgoedkantoren B2C kunnen openen vanaf 11 mei

27 April 2020

Op de persconferentie van 24 april 2020 heeft de Nationale Veiligheidsraad haar exit-strategie toegelicht. Deze zal progressief verlopen en rolt zich uit in drie fases: fase 1a op 4 mei, fase 1b op 11 mei, fase 2 op 18 mei en uiteindelijk fase 3 ten vroegste op 8 juni.

Lees meer

Verkoop van vastgoed daalt tijdens coronacrisis, ING verwacht prijsdaling van 2 procent

14 April 2020

Sinds er in ons land strenge maatregelen zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt er opvallend minder vastgoed gekocht en verkocht. Dat blijkt uit een studie van de bank ING.

Lees meer

Je huis verkoopklaar maken

03 April 2020

Staat je huis te koop? Of wil je het te koop zetten? Lees dan zeker onderstaande tips!

Lees meer

Wanneer en onder welke voorwaarden kan je uitstel van betaling krijgen voor je woonlening?

01 April 2020

Vanaf vandaag kunnen de banken beoordelen wie al dan niet uitstel kan krijgen voor de afbetaling van zijn woonlening. Wie financieel getroffen is door de coronacrisis kan de afbetaling van zijn lening tot eind oktober pauzeren. Hiervoor moet je voldoen aan vier voorwaarden.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons