Getuigenissen

Fam. V. uit Ternat

Ons huis in Ternat werd heel snel verkocht. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop Immo Van Middelem de verkoop aangepakt heeft. Annelies en Dirk stelden ons van bij het eerste contact gerust. We voelden onmiddellijk dat ons huis in goede handen was bij hen. Geen verrassingen, duidelijke communicatie. We kijken uit naar de akte bij de notaris en zijn er zeker van dat de administratie rond het overhandigen van de sleutels en het overnemen van de tellers ook wel in orde zal komen. Wij zijn tevreden klanten.

Myriam Scheut uit Sint-Katherina-Lombeek

Zowel mijn ex-man als ik zijn heel tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis in Sint-Katherina-Lombeek. We zaten heel snel op dezelfde golflengte met Immo Van Middelem wat betreft de vraagprijs. Ook werden we heel goed gebrieft rond alles wat met de bezoeken te maken had. Op regelmatige basis kregen zowel ik als mijn ex-man een verslag van wie er gebeld had, wanneer er bezoeken plaatsvonden en wat de reactie was. Ook werden we enkele keren naar het kantoor geroepen omdat Dirk ontdekt had dat de gemeente Ternat plannen had met de aanpalende grond. Hij heeft dit voor ons uitgezocht om zo ook de kandidaat-kopers hiervan op de hoogte te brengen. Zij denken echt verder dan de verkoop. De verkoop is ondertussen helemaal afgehandeld en wij zijn heel tevreden van de samenwerking.

H. Geervliet uit Dilbeek

Dirk combineert een overtuigende commerciële flair met een degelijke kennis. Hij wekt vertrouwen door zijn degelijke aanpak en zijn eerlijkheid naar de verkoper toe en een overtuigende en commerciële houding ten opzichte van potentiële kopers. Dat is in schril contrast met de vaak gladde en nonchalante houding van menig andere makelaar. Immo Van Middelem stelt zich echt op als partner van diegene die zijn huis verkoopt. Dat is nu net wat je nodig hebt bij zo’n belangrijk moment in je leven.

I. Grimau uit Affligem

25 jaar geleden kochten wij onze woning bij Immo Van Middelem. Nu het tijd werd om andere oorden op te zoeken, hebben wij geen seconde getwijfeld om opnieuw met dit kantoor samen te werken. Ondertussen is dit kantoor in handen van een ander team maar dat deerde ons niet. Opnieuw konden we rekenen op de perfecte afhandeling van de verkoop. Mr. Van Roy kent zijn vak. Wij zijn echt heel tevreden.

JP Van Den Brande uit Liedekerke

De verkoop van mijn huis is heel snel gegaan. Was het nu omdat de raming en de verkoopprijs heel dicht bij mekaar lagen? Wie zal het zeggen. Ik gaf met heel veel vertrouwen de verkoop in hun handen en ben heel tevreden over de aanpak van Immo Van Middelem. Ze hebben er een ambassadeur bij.

P. Goygova uit Ternat

Immo Van Middelem is een professioneel, ernstig, dynamisch en efficiënt kantoor. Wij zijn héél tevreden met de geleverde diensten van Immo Van Middelem.

I. De Kinder uit Dilbeek

Fijne ervaring gehad met Immo Van Middelem voor de verkoop van het huis van mijn moeder. Dirk en Annelies ontzorgen je van alle rompslomp, informeren je goed en hun professionele aanpak resulteerde in en vlotte verkoop aan een mooie correcte prijs waar we heel tevreden mee waren!

S. Van Isterdael uit Sint-Joost-ten-Node

Samenwerken met Immo Van Middelem was een hele goede ervaring. We kregen duidelijke & complete informatie bij het huisbezoek. Dankzij hun hebben we ons droomhuis gevonden. De service was uitstekend. Hartelijk dank!

M. Horlait uit Ternat

Annelies en Dirk zijn op en top professionals! Correcte informatie, adequate en snelle opvolging en dat alles met een glimlach erbovenop. Bovendien voelen ze ook heel goed aan wat je precies wil of zoekt... Kortom, een absolute aanrader!

P. Mannaerts uit Laken

Toen Dirk van Immo Van Middelem de verkoop in handen nam, voelde ik meteen dat het goed zat. Hij maakte mooie foto's en verwerkte ze in een aantrekkelijke aankondiging op het internet. Mijn vriendinnen reageerden enthousiast. Na enkele weken was het appartement verkocht - aan de vraagprijs! Ik raad Immo Van Middelem aan iedereen aan!

Blijf op de hoogte

Een huis kopen of huren? Op welke locatie en hoeveel slaapkamers? Wat is uw budget? Schrijf u in en wij zoeken voor u!

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons