Onze troeven

Tot in de puntjes geregeld

De verkoop van een huis brengt heel wat administratie en verplichtingen met zich mee. Het team van Immo Van Middelem wil verkopers (en verhuurders) op elk gebied ontzorgen, zo kan jij tijd vrijmaken voor andere zaken. Wij kennen de regels en de kneepjes van het vak immers door en door en zorgen dat het dossier van jouw woning helemaal in orde is. We regelen alles tot en met de ondertekening van de notariële akte of het huurcontract.

Zo zorgen wij onder meer voor:

  • bodemattest
  • EPC-attest
  • keuring van de elektrische installatie
  • kadastrale opvraging
  • notariële inlichtingen
  • juridisch sluitende overeenkomsten
  • professionele foto’s voor de publicatie
  • contacten met kandidaat-kopers
  • afspraken met de notaris

We beseffen dat een huis verkopen voor de meeste mensen een grote en belangrijke stap is. Bovendien zijn alle mensen én alle woningen anders. Daarom willen we jou en je woning zo goed mogelijk leren kennen.

Een belangrijk deel van de verkoop of verhuur is het vinden van de juiste koper of huurder. Daarom besteden we erg veel zorg aan de marketing van je woning. Een professionele fotograaf maakt foto’s die de woning tegelijkertijd waarheidsgetrouw en op haar best tonen. We zorgen voor een marketingstrategie op maat van jouw woning om de juiste doelgroep te bereiken. Daarvoor maken we uiteraard gebruik van onze eigen website, onze vitrines en ons up-to-date adressenbestand van mensen die op zoek zijn naar een woning. We posten het aanbod ook op de belangrijkste portaalsites zoals Immoweb, Immovlan, Immozo, Realo… Via gesponsorde facebookberichten kunnen we bovendien heel gericht adverteren.

Elke kandidaat-koper krijgt een individuele afspraak met ons en een persoonlijke rondleiding in je woning. Door onze grondige voorbereiding en kennis van de omgeving en de woningenmarkt, kunnen we op elke vraag een antwoord bieden.

Van zodra jij als eigenaar een bod hebt goedgekeurd, stellen wij een verkoopovereenkomst op, de zogenaamde compromis. Ons team volgt alle verdere vragen van de verkoper én koper op tot de ondertekening van de akte. Ook de overdracht van de nutsvoorzieningen - met opname van de meterstanden en het opzeggen of overdragen van contracten – is voorzien in onze service.

Kortom: als je met Immo Van Middelem werkt hoef je je geen zorgen te maken: de verkoop of verhuur is tot in de puntjes geregeld.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons