Onze troeven

Betrouwbare schattingen

Een juiste waardebepaling van jouw woning aan het begin van het verkooptraject is heel belangrijk. Op die manier geraakt je huis vlot en aan de beste prijs verkocht én heb jij een duidelijk beeld van wat je op financieel vlak mag verwachten. Zeker wie de inkomsten op korte termijn wil gebruiken voor een nieuwe investering heeft er alle belang bij om snel een nauwkeurige schatting te krijgen.

Overweeg je om een eigendom te koop te stellen? Dan komen wij graag langs om vrijblijvend en gratis een realistische verkoopprijs voor jouw pand of grond te bepalen.

Op aanvraag bezorgen we ook een schriftelijk schattingsverslag voor jouw woning, bouwgrond, appartement, vastgoedproject, weilanden, ... Voor dit schriftelijk rapport rekenen we 180 Euro aan.

Waarom zijn onze schattingen betrouwbaar?

Als vastgoedmakelaar stellen wij dagelijks waardebepalingen op van onroerende goederen. Tel daarbij de dertig jaar ervaring van Immo Van Middelem en je ziet snel dat wij een enorme ervaring hebben in het schatten van de prijs van woningen.

Dankzij onze ervaring en marktkennis weten we wat een eigendom in deze regio waard is, wat de troeven zijn van de ligging en welke koper of huurder de perfecte klik zal maken.

Onze prijsschattingen zijn gebaseerd op een professionele methode met verschillende invalshoeken. Elke woning is immers uniek, met eigen troeven die niet altijd in vierkante meters of aantal kamers zijn te vatten. We starten met een gedetailleerde theoretische waardebepaling van je eigendom op basis van het bouwjaar, de bewoonbare oppervlakte, de regio, het aantal kamers, de afwerkingsgraad, … Ten tweede doen we een vergelijkende marktstudie waarbij we je eigendom vergelijken met pand of gronden die in de streek worden aangeboden. Deze twee studies én onze ervaring zorgen ervoor dat we zeer nauwkeurig kunnen bepalen wat jouw eigendom waard is. Met onze ervaring in waardebepalingen staan wij garant voor een correcte, haalbare, schatting van de prijs van uw eigendom.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons