(Ver)koop je huis zonder zorgen

Je huis verkopen is een grote stap, waar bovendien heel wat bij komt kijken. Immo Van Middelem helpt je woning vlot en zonder zorgen te verkopen aan de beste prijs. Wij nemen alle administratie, de marketing en het contact met de kandidaat-kopers op ons. Zo hoef jij je hierover geen zorgen te maken en kan je al je aandacht richten op jouw toekomstplannen.

Wil jij je woning verkopen of verhuren of ben je op zoek naar je droomwoning. Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons in Ternat of Liedekerke. De koffie staat alvast klaar!

De verkoop of verhuur van een woning start bij Immo Van Middelem altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leren jou en je eigendom graag kennen zodat we je kunnen helpen met een correcte waardebepaling en het juiste verkoopadvies. In dat gesprek stellen we ook onze aanpak voor zodat je precies weet wat je mag verwachten.

Voor ons is elke vraag uniek en bijzonder. We zoeken steeds naar de perfecte klik met jouw persoonlijke verhaal.

>> lees hier de unieke verhalen van onze klanten

Waarom kies je voor Immo Van Middelem?

 Maak je geen zorgen over papierwerk en regelgeving, we nemen alle administratie van jou over. Elke stap van de verkoop bereiden we grondig voor. Met onze expertise en dertig jaar ervaring staan we garant voor een vlekkeloze afhandeling. Uiteraard doen we dit samen met jou, het gaat tenslotte om jouw woning.

 Meer dan 30 jaar ervaring maakt van ons dé vastgoedspecialist in de regio rond Ternat, Dilbeek, Liedekerke, Affligem en Roosdaal.

 We vertrekken van het persoonlijke verhaal van jou, je woning en de kandidaat-kopers of -huurders. Zo zoeken we naar de perfecte klik tussen de wensen van de koper en verkoper, tussen huurder en verhuurder en tussen jou en ons.

 Dankzij onze ervaring kennen we de marktwaarde van jouw woning en weten we feilloos de geschikte koper of huurder te vinden. Wist je trouwens dat Immo Van Middelem 90% van de woningen in portefeuille binnen de maand en aan de vraagprijs verkoopt?

 We communiceren steeds eerlijk en open vanaf het eerste contact. Onze projecten worden steeds op de meest correcte manier behandeld, of je nu het eerste of het tiende contact van de dag bent. 

Blijf op de hoogte

Een huis kopen of huren? In welke gemeente en hoeveel slaapkamers? Wat is jouw budget? Schrijf je in en wij zoeken voor jou!

Schrijf je nu in

Verkopen of verhuren?

Wil je zo snel mogelijk je huis of appartement verkopen of verhuren? Dan is de eerste stap een waardebepaling!

Neem snel contact op.

Kopen of huren?

Op zoek naar het huis van je dromen? 

Vertel ons wat je zoekt en wij zoeken voor jou.

Getuigenissen

Lees hier wat onze klanten over ons vertellen

 

Facebook?

Het nieuws uit de vastgoedsector, nieuwe panden en een blik achter de schermen bij Immo Van Middelem.

Volg ons op Facebook

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons