Algemeen

Het vastgoedkantoor "Immo Van Middelem" opgericht in 1988 viert dus volgend jaar zijn 30ste verjaardag ! Gedurende deze periode zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste vastgoedkantoren in de streek. Wij zijn gevestigd op 2 strategische locaties, op de Assesteenweg te Ternat en in de Opperstraat te Liedekerke. Actief in Brussel en in het Pajottenland meer specifiek van Halle tot Ninove en van Aalst tot Grimbergen, bieden wij maandelijks op onze website nieuw te koop of te huur gestelde eigendommen aan te Affligem, Asse, Denderleeuw, Dilbeek, Gooik, Lennik, Liedekerke, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat. Op onze website vindt u een gedetailleerde en waarheidsgetrouwe omschrijving en voldoende recente foto's van iedere eigendom.
 
Schattingen van eigendommen

Als expert voor diverse financiële instellingen stellen wij dagelijks schattingsverslagen op van onroerende goederen. Overweegt u om uw eigendom te koop te stellen, dan komen wij graag langs om u vrijblijvend een mondelinge en realistische verkoopprijs over te maken. Dankzij onze ervaring in de vastgoedwereld en onze marktkennis (wij beschikken over meer dan 1.000 referenties uit de streek) kunnen wij u een waarheidsgetrouwe waardebepaling geven van uw eigendom (villa, bouwgrond, appartement, nieuwbouwwoning, projecten, weilanden...). Op aanvraag stellen wij ook een schriftelijk schattingsverslag op (€ 180, btw inbegrepen). Aangezien het bepalen van de huidige marktwaarde van een onroerend goed met de beste zorgen wordt behandeld, staan wij garant voor de verkoophaalbaarheid van uw eigendom.

Bemiddeling bij verkoop/verhuur

Uw verkoop wordt persoonlijk behandeld door vastgoed-experten met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. De tekoopstelling omvat de bezoeken ter plaatse, de bepaling van een realistische verkoopprijs (onontbeerlijk voor een efficiënte tekoopstelling), het opstellen van een verkoopdossier (nazicht akte, oppervlakte, kadastraal inkomen, erfdienstbaarheden, aanvraag bodemattest, attest controle van de mazouttank, nazicht bouw of verbouwingsvergunningen, postinterventiedossier...) met een gedetailleerde beschrijving van het onroerend goed en bijhorende digitale foto's.
Wij nemen de aanvraag van alle wettelijk verplichte attesten voor onze rekening:

- OVAM bodemattest
- EK (attest controle van de elektrische installatie)
- EPC (energieprestatiecertificaat)
- stedenbouwkundige inlichtingen
- kadastrale inlichtingen en plan
- watertoets

De volledige administratie, de bezoeken met de kandidaten en de onderhandelingen met de kandidaat-kopers die leiden tot een optimale en snelle realisatie (verkoop of verhuur), wordt volledig gedragen door 1 en dezelfde vastgoed-expert. Hij is dan ook volledig op de hoogte van de evolutie van uw verkoopdossier (offertes, bezoeken, reacties...) en zal u steeds op de hoogte houden van de actuele toestand van uw pand.

Deontologie

Onze lasten zijn beperkt: we zijn niet gebonden aan overkoepelende vastgoedgroeperingen. Wij streven naar een onafhankelijke samenwerking met andere vastgoedkantoren. Dit betekent dat het vastgoedkantoor Van Middelem aan een zeer correct en af te spreken commissieloon kan werken. U betaalt bovendien geen euro indien er geen verkoop werd gerealiseerd. In zee gaan met ons kantoor houdt in dat u kiest voor een vastgoedkantoor met een dynamisch en professioneel imago, dat zich voor 100% inzet om een snelle verkoop te realiseren en dat u een perfecte afhandeling garandeert van uw verkoopdossier.

Publiciteit

Ons vastgoedkantoor Immo Van Middelem investeert jaarlijks ruim € 75.000 in publiciteit. Uw advertenties worden op de belangrijkste vastgoedsites geplaatst zoals onze eigen website www.vanmiddelem.be, www.immoweb.bewww.vlan.bewww.zimmo.bewww.hebbes.be ... Niet alleen in de Streekkrant komen er grote 4-kleuren advertenties van ieder eigendom maar ook in Nationale en Brusselse magazines of kranten. Op regelmatige basis  plaatsen we advertenties in "Goeiedag",  Vlan en Vlan+. Gezien de strategische ligging van onze kantoren en ons groot aanbod in de regio worden wij dagelijks geraadpleegd door kandidaat-kopers die op zoek zijn naar eigendommen in deze streek. Veelal komen deze kandidaten uit Brussel, de grote Brusselse agglomeratie en Oost- en West-Vlaanderen. Dankzij onze uitgebreide lijst van "op zoek zijnde kandidaat-kopers" (+/- 11.350 e-mailadressen in ons bestand) kunnen wij u een snelle en efficiënte verkoop garanderen.