Contact
Kantoor:   Assesteenweg 228, 1742 Ternat (Sint- Katherina-Lombeek)      
Tel:   02/582.53.64       E-Mail:   info@vanmiddelem.be

Immo van Middelem verkoopt een te renoveren ruime ééngezinswoning met vele mogelijkheden! Ze omvat 3 verdiepingen die vrij in te delen zijn, een grote kelder, zolder, terras en tuin. 

Deze woning ligt op 1km van het centrum van Zellik en 2km van het centrum van Groot-Bijgaarden met winkels, scholen, restaurants, openbaar vervoer,...
Het gelijkvloers werd tot op heden grotendeels gebruikt als winkelruimte, de 1ste en 2de verdieping als leef- en slaapkamers.
Bruto bewoonbare oppervlakte: 250 m² (GLV: +/- 75 m² - 1ste: +/- 65 m², 2de en zolder: +/- 55 m²).
Verwarming op stookolie, gasteller reeds aanwezig.

Grondige renovatie nodig, ideaal voor doe-het-zelver of als renovatieproject.

Huis

4 1

Brusselsesteenweg 816

1730 ASSE
  LIGGINGSPLAN

Immo van Middelem verkoopt een te renoveren ruime ééngezinswoning met vele mogelijkheden! Ze omvat 3 verdiepingen die vrij in te delen zijn, een grote kelder, zolder, terras en tuin. Deze woning ligt op 1km van het centrum van Zellik en 2km van het centrum van Groot-Bijgaarden met winkels, scholen, restaurants, openbaar vervoer,... Het gelijkvloers werd tot op heden grotendeels gebruikt als winkelruimte, de 1ste en 2de verdieping als leef- en slaapkamers. Bruto bewoonbare oppervlakte: 250 m² (GLV: +/- 75 m² - 1ste: +/- 65 m², 2de en zolder: +/- 55 m²). Verwarming op stookolie, gasteller reeds aanwezig. Grondige renovatie nodig, ideaal voor doe-het-zelver of als renovatieproject.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Van Middelem
Tel: 02/582.53.64
e-mail: info@vanmiddelem.be