Contact
Kantoor:   Assesteenweg 228, 1742 Ternat (Sint- Katherina-Lombeek)      
Tel:   02/582.53.64       E-Mail:   info@vanmiddelem.be

Immo Van Middelem verhuurt dit ruim en lichtrijk appartement van 95m² met 2 slaapkamers (waarvan 1 grote mezzannine) en privatieve binnenstaanplaats. Zeer rustige ligging op de bovenste (tweede) verdieping van een klein gebouw met 2 appartementen en toch op wandelafstand van het centrum van Liedekerke (Colruyt op slechts 300m)! Het treinstation van Liedekerke ligt op slechts 1,5km.

De indeling is als volgt: zeer ruime woonkamer/eetkamer (+/- 38 m²) en geïnstalleerde open keuken met toegang tot het terrasje, badkamer met douche/ligbad, WC, 1 slaapkamer, 1 grote mezzannine in te richten als bureau of 2de slaapkamer. Op het gelijkvloers een berging en een privatieve binnenstaanplaats. U kan dus 2 wagens parkeren (1 in de garage en de andere ervoor).

Lasten: 12,5 €/maand (150 €/jaar) voor jaarlijks onderhoud CV en huurdersverzekering.
EPC: 163Wh/m² (UC: 1999404), CV op gas (individuele teller). PVC-ramen met dubbele beglazing.

Huurmodaliteiten: huurcontract van 3 jaar, max. 3 bewoners, 2 maanden huurwaarborg, betaling van eerste maand huur bij ondertekening van het huurcontract, loonfiches van de 3 laatste maanden, bewijs van permanente betalingsopdracht. Onderhoud van gemene delen in onderlinge afspraak met de andere huurder. 1 klein huisdier toegelaten. Onmiddellijk beschikbaar.

Appartement

2 1

Verlorenkoststraat 73  Bus 2

1770 LIEDEKERKE
  LIGGINGSPLAN

Immo Van Middelem verhuurt dit ruim en lichtrijk appartement van 95m² met 2 slaapkamers (waarvan 1 grote mezzannine) en privatieve binnenstaanplaats. Zeer rustige ligging op de bovenste (tweede) verdieping van een klein gebouw met 2 appartementen en toch op wandelafstand van het centrum van Liedekerke (Colruyt op slechts 300m)! Het treinstation van Liedekerke ligt op slechts 1,5km. De indeling is als volgt: zeer ruime woonkamer/eetkamer (+/- 38 m²) en geïnstalleerde open keuken met toegang tot het terrasje, badkamer met douche/ligbad, WC, 1 slaapkamer, 1 grote mezzannine in te richten als bureau of 2de slaapkamer. Op het gelijkvloers een berging en een privatieve binnenstaanplaats. U kan dus 2 wagens parkeren (1 in de garage en de andere ervoor). Lasten: 12,5 €/maand (150 €/jaar) voor jaarlijks onderhoud CV en huurdersverzekering. EPC: 163Wh/m² (UC: 1999404), CV op gas (individuele teller). PVC-ramen met dubbele beglazing. Huurmodaliteiten: huurcontract van 3 jaar, max. 3 bewoners, 2 maanden huurwaarborg, betaling van eerste maand huur bij ondertekening van het huurcontract, loonfiches van de 3 laatste maanden, bewijs van permanente betalingsopdracht. Onderhoud van gemene delen in onderlinge afspraak met de andere huurder. 1 klein huisdier toegelaten. Onmiddellijk beschikbaar.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Van Middelem
Tel: 02/582.53.64
e-mail: info@vanmiddelem.be