Contact
Kantoor:   Assesteenweg 228, 1742 Ternat (Sint- Katherina-Lombeek)      
Tel:   02/582.53.64       E-Mail:   info@vanmiddelem.be

Immo Van Middelem verkoopt een modernistische alleenstaande architectenwoning die L. De Smedt voor zichzelf heeft gebouwd in 1976, op een toplocatie in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Solide onverwoestbare bouw die enige opfrissing vraagt, residentieel in het groen gelegen en toch op wandelafstand van het station van Dilbeek, directe toegang tot wandel- en fietswegen en op 2,5 km van de Brusselse Ring.

Met 350m² bewoonbare oppervlakte bovendien zeer ruim en dus polyvalent inzetbaar. Verdeeld over 3 niveau's vindt u in de huidige indeling 5 slaapkamers waarvan 1 met terras en mogelijkheid voor een extra badkamer, 2 WC's, salon, eetruimte, TV-hoek, leeshoek, bureau, polyvalente ruimte, keuken, badkamer (ligbad en douche), garage (2 wagens) met fietsenberging, kelderruimte, werkplaats, meerdere bergplaatsen,... Mooi terras en grote, op het zuiden gelegen tuin waarin u de hele dag van de zon kan genieten !

Niet onbelangrijk gegeven de stijgende energieprijzen: de oerdegelijke constructie blijkt een goede isolator wat de lage EPC van 242 verklaart, een uitzonderlijke waarde voor een woning uit de jaren 70.

EPC: 242 kWh/m² (UC: 2002725). Stedenbouw: bouwvergunning uitgereikt, gelegen in woongebied met landelijk karakter, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning uitgereikt. Vrij bij akte.

Huis

5 1

Mollekouter 9

1700 DILBEEK
  LIGGINGSPLAN

Immo Van Middelem verkoopt een modernistische alleenstaande architectenwoning die L. De Smedt voor zichzelf heeft gebouwd in 1976, op een toplocatie in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Solide onverwoestbare bouw die enige opfrissing vraagt, residentieel in het groen gelegen en toch op wandelafstand van het station van Dilbeek, directe toegang tot wandel- en fietswegen en op 2,5 km van de Brusselse Ring. Met 350m² bewoonbare oppervlakte bovendien zeer ruim en dus polyvalent inzetbaar. Verdeeld over 3 niveau's vindt u in de huidige indeling 5 slaapkamers waarvan 1 met terras en mogelijkheid voor een extra badkamer, 2 WC's, salon, eetruimte, TV-hoek, leeshoek, bureau, polyvalente ruimte, keuken, badkamer (ligbad en douche), garage (2 wagens) met fietsenberging, kelderruimte, werkplaats, meerdere bergplaatsen,... Mooi terras en grote, op het zuiden gelegen tuin waarin u de hele dag van de zon kan genieten ! Niet onbelangrijk gegeven de stijgende energieprijzen: de oerdegelijke constructie blijkt een goede isolator wat de lage EPC van 242 verklaart, een uitzonderlijke waarde voor een woning uit de jaren 70. EPC: 242 kWh/m² (UC: 2002725). Stedenbouw: bouwvergunning uitgereikt, gelegen in woongebied met landelijk karakter, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning uitgereikt. Vrij bij akte.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
Immo Van Middelem
Tel: 02/582.53.64
e-mail: info@vanmiddelem.be