Contact
Kantoor:   Assesteenweg 228, 1742 Ternat (Sint- Katherina-Lombeek)      
Tel:   02/582.53.64       E-Mail:   info@vanmiddelem.be

Immo Van Middelem verhuurt, in het centrum van Essene (Affligem) op de Ternatsestraat (met veel doorgaand verkeer) een gelijkvloerse commerciële ruimte met een oppervlakte van +/- 60m² en uitstalraam van +/-14m, momenteel uitgebaat als apotheek. 

Ruime vitrine langs de straat, met veel zichtbaarheid ! Ideaal als kantoorruimte, winkelruimte, vrij beroep, doktersruimte, show-room,...
Indeling en inrichting in samenspraak met de eigenaar, aanpasbaar aan de noden van de huurder. Kitchenette zelf te installeren.
INDELING: winkelruimte/kantoorruimte (+/-40m²), afgescheiden bureau/keukenruimte (+/- 10m²), berging (+/- 7m²) en apart toilet. Alarminstallatie aanwezig.

Commercieel

Ternatsestraat 74

1790 AFFLIGEM ESSENE
  LIGGINGSPLAN

Immo Van Middelem verhuurt, in het centrum van Essene (Affligem) op de Ternatsestraat (met veel doorgaand verkeer) een gelijkvloerse commerciële ruimte met een oppervlakte van +/- 60m² en uitstalraam van +/-14m, momenteel uitgebaat als apotheek. Ruime vitrine langs de straat, met veel zichtbaarheid ! Ideaal als kantoorruimte, winkelruimte, vrij beroep, doktersruimte, show-room,... Indeling en inrichting in samenspraak met de eigenaar, aanpasbaar aan de noden van de huurder. Kitchenette zelf te installeren. INDELING: winkelruimte/kantoorruimte (+/-40m²), afgescheiden bureau/keukenruimte (+/- 10m²), berging (+/- 7m²) en apart toilet. Alarminstallatie aanwezig.

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Immo Van Middelem
Tel: 02/582.53.64
e-mail: info@vanmiddelem.be